Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves Space Rider (Digitaal product)

Waves Space Rider is een unieke modulatieplug-in die een klassiek tremolo-effect combineert met een ritmisch gating-effect, waardoor een pulserend, hypnotiserend geluid ontstaat dat perfect is om beweging en interesse aan je tracks toe te voegen....
Direct downloaden
39,99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves Space Rider (Digitaal product)

Waves Space Rider (Digitaal product)

39,99 €

Productcode: 1178-2977. | ID: 1138880

Waves Space Rider (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

Waves Space Rider is een unieke modulatieplug-in die een klassiek tremolo-effect combineert met een ritmisch gating-effect, waardoor een pulserend, hypnotiserend geluid ontstaat dat perfect is om beweging en interesse aan je tracks toe te voegen. Het is geïnspireerd op het iconische geluid van synths en drummachines uit de jaren 80, maar met een moderne twist die het net zo geschikt maakt voor hedendaagse muziekproductie.


Belangrijkste kenmerken:

  • Tremolo en poort: Combineert een klassiek tremolo-effect met een ritmisch gating-effect voor een pulserend, ritmisch geluid.
  • Temposynchronisatie: Synchroniseer de tremolo en poortsnelheid met het tempo van uw project voor ritmische nauwkeurigheid en muzikaliteit.
  • Filtersectie: Vorm de toon van het effect met hoogdoorlaat- en laagdoorlaatfilters.
  • Sidechain-invoer: Activeer de poort met een extern zijketensignaal voor creatieve ducking- en pompeffecten.
  • FX-sectie: Voeg extra karakter toe aan je geluid met een ingebouwd distortion-effect.
  • Intuïtieve interface: De interface van de plug-in is ontworpen voor gebruiksgemak, met een eenvoudige lay-out en duidelijke visuele feedback.
  • Voorinstellingenbibliotheek: Bevat een verscheidenheid aan presets geïnspireerd op verschillende genres en stijlen, van klassieke jaren 80-geluiden tot moderne elektronische texturen.

Toepassingen: Ideaal voor het toevoegen van beweging, ritme en retro-futuristische sfeer aan synths, gitaren, zang, drums en andere instrumenten. Gebruik het om pulserende baslijnen, ritmische pads, gated vocals en andere creatieve geluidseffecten te creëren.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD