Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves Sound Design Suite (Digitaal product)

De Waves Sound Design Suite is een uitgebreide verzameling audioplug-ins die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van geluidsontwerpers, redacteurs en ingenieurs die in verschillende multimedia-industrieën werken. Deze suite biedt een...
Direct downloaden
299 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves Sound Design Suite (Digitaal product)

Waves Sound Design Suite (Digitaal product)

299 €

Productcode: 1178-2785. | ID: 1138685

Waves Sound Design Suite (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

De Waves Sound Design Suite is een uitgebreide verzameling audioplug-ins die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van geluidsontwerpers, redacteurs en ingenieurs die in verschillende multimedia-industrieën werken. Deze suite biedt een breed scala aan tools voor het creëren en manipuleren van geluidseffecten, Foley en andere audio-elementen voor film, televisie, videogames en meeslepende mediaprojecten.

Belangrijkste kenmerken: De Waves Sound Design Suite biedt een gevarieerde set plug-ins die zijn afgestemd op geluidsontwerp en audiopostproductie.

  • SoundShifter: een veelzijdige pitch- en timeshifter-plug-in voor het aanpassen van de snelheid, toonhoogte en timing van audiosignalen.
  • Doppler: Simuleert het effect van een bewegende bron op een stilstaande waarnemer, waardoor gebruikers realistische bewegingseffecten kunnen creëren.
  • Morphoder: een vocoder-plug-in voor het creëren van robotstemmen, speciale effecten en synthesizergeluiden door het ene audiosignaal met het andere te moduleren.
  • S26 Surround Imager: Biedt nauwkeurige controle over stereobeeld en ruimtelijke verbetering voor het creëren van meeslepende soundscapes.
  • TransX: Biedt tijdelijke vormgevingsmogelijkheden voor het wijzigen van de aanvals- en ondersteuningskarakteristieken van audiosignalen, ideaal voor het verbeteren van percussie-elementen en dynamisch bereik.
  • Onderzeeër: Verbetert de laagfrequente inhoud en voegt diepte toe aan audiosignalen, zodat de basfrequenties zowel gevoeld als gehoord worden.

Verbeterde functies: Deze suite combineert geavanceerde audioverwerkingsalgoritmen met gebruiksvriendelijke interfaces, waardoor het geschikt is voor zowel ervaren geluidsontwerpers als beginners.

  • Geoptimaliseerd voor hoogwaardige digitale verwerking.
  • Naadloze integratie met verschillende DAW's en besturingssystemen.
  • Intuïtieve bediening en realtime visualisatie voor nauwkeurige geluidsvorming.

Toepassingen: De Waves Sound Design Suite is onmisbaar voor professionals die werkzaam zijn in film, televisie, de ontwikkeling van videogames en virtual reality, en biedt hen de nodige tools om meeslepende audio-ervaringen en boeiende soundscapes te creëren.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Set

Ja

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD