Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves OneKnob Pumper (Digitaal product)

Waves OneKnob Pressure is een dynamische processor die de prestaties van uw computer ondersteunt. Als je weet dat je meer energie nodig hebt om te stoppen, kun je het beste uit jezelf halen. Als u de adrenaline door uw lichaam wilt laten stromen,...
Direct downloaden
24,99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves OneKnob Pumper (Digitaal product)

Waves OneKnob Pumper (Digitaal product)

24,99 €

Productcode: 1178-2953. | ID: 1138856

Waves OneKnob Pumper (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

Waves OneKnob Pressure is een dynamische processor die de prestaties van uw computer ondersteunt. Als je weet dat je meer energie nodig hebt om te stoppen, kun je het beste uit jezelf halen. Als u de adrenaline door uw lichaam wilt laten stromen, kunt u het beste met uw lichaam omgaan, maar dat kan ook anders zijn.


Klíčové vlastnosti:

  • Komprese a saturace jedním knoflíkem: Als u kennis maakt met combinaties die verzadigd zijn, kan een deel van de tijd worden uitgebreid en kan het karakter van uw karakter worden vergroot.
  • Intelligente dynamische prestaties: De plug-in analyseert uw audio en zorgt ervoor dat u een optimale toepassing kunt toepassen, die verzadigd is, door de dynamo van een dopad te gebruiken, en door deze te gebruiken.
  • Toepassing van Široká škála: Als u een stop wilt maken, kunt u geen celmix gebruiken. Het effect is dat het leuk is, basaal en het ritme van de tijd.
  • Nízká zátěž CPU: Lehký plugin, který nepřetíží systeemverplaatsing.

Toepassing: Ideaal om te leren hoe u energie kunt stoppen door te oefenen en te studeren op het podium. Misschien is het wel zo dat je een grote kans hebt dat je een bas-linky link kunt maken, maar je kunt de mix met een grote verscheidenheid aan producten combineren.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD