Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves OneKnob Pressure (Digitaal product)

Waves OneKnob Pressure is een dynamische processor die is ontworpen voor onmiddellijke impact en aanwezigheid. Met één enkele knop kun je moeiteloos punch en energie aan je tracks toevoegen, waardoor ze strakker, gerichter en spannender klinken....
Direct downloaden
24,99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves OneKnob Pressure (Digitaal product)

Waves OneKnob Pressure (Digitaal product)

24,99 €

Productcode: 1178-2952. | ID: 1138855

Waves OneKnob Pressure (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

Waves OneKnob Pressure is een dynamische processor die is ontworpen voor onmiddellijke impact en aanwezigheid. Met één enkele knop kun je moeiteloos punch en energie aan je tracks toevoegen, waardoor ze strakker, gerichter en spannender klinken. Het is alsof je een shot adrenaline aan je mix toevoegt, waardoor het beste uit je drums, bas, zang en meer naar boven komt.


Belangrijkste kenmerken:

  • Compressie en verzadiging met één knop: De enkele knop regelt een combinatie van compressie en verzadiging, waardoor je op een snelle en gemakkelijke manier punch en karakter aan je geluid kunt toevoegen.
  • Intelligente dynamische verwerking: De plug-in analyseert uw audio in realtime en past de optimale hoeveelheid compressie en verzadiging toe om de dynamiek en impact te verbeteren zonder het leven uit uw geluid te pletten.
  • Breed scala aan toepassingen: Geschikt voor gebruik op individuele tracks, bussen of de hele mix. Het is vooral effectief op drums, percussie, bas en andere ritmische elementen.
  • Laag CPU-gebruik: Lichtgewicht plug-in die uw systeembronnen niet overbelast.

Toepassingen: Ideaal om snel punch en energie aan je tracks toe te voegen, of je nu in de studio of op het podium werkt. Gebruik het om je drums harder te laten slaan, je baslijnen strakker te laten klinken, of je zang met meer helderheid en aanwezigheid door de mix te laten snijden.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD