Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves L2 Ultramaximizer (Digitaal product)

De Waves L2 Ultramaximizer is een populaire en krachtige piekbegrenzer en luidheidsmaximizer. Het is ontworpen om de algehele luidheid van uw mixen te verhogen, terwijl vervorming wordt geminimaliseerd en de audiokwaliteit behouden blijft. De L2...
Direct downloaden
35,99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves L2 Ultramaximizer (Digitaal product)

Waves L2 Ultramaximizer (Digitaal product)

35,99 €

Productcode: 1178-2852. | ID: 1138753

Waves L2 Ultramaximizer (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

De Waves L2 Ultramaximizer is een populaire en krachtige piekbegrenzer en luidheidsmaximizer. Het is ontworpen om de algehele luidheid van uw mixen te verhogen, terwijl vervorming wordt geminimaliseerd en de audiokwaliteit behouden blijft. De L2 bouwt voort op de erfenis van de L1 en biedt verbeterde functies en grotere flexibiliteit voor het bereiken van pittige, luide masters zonder dat dit ten koste gaat van de helderheid.

Belangrijkste kenmerken:

  • Piekbeperking: Voorkomt clipping en vervorming door de pieken van uw audiosignaal te beperken.
  • Luidheidsmaximalisatie: Verhoogt de algehele luidheid van uw mix door het dynamische bereik te verkleinen en het gemiddelde niveau te verhogen.
  • IRC (verhoogde releasecontrole): Biedt meer controle over de releasetijd, waardoor het geluid nauwkeuriger kan worden afgestemd.
  • Vooruitkijkbeperking: Anticipeert op binnenkomende pieken om een ​​transparantere en nauwkeurigere begrenzing te bieden.
  • Dithering: Bevat dithering-opties om kwantiseringsruis te minimaliseren bij het verminderen van de bitdiepte.
  • Intuïtieve interface: De lay-out van de plug-in is gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken, met duidelijke visuele feedback van het proces van beperking en luidheidsmaximalisatie.

Toepassingen: Ideaal voor mastering, mixbuscompressie en individuele trackverwerking. Het is een veelzijdige tool voor het maken van luide en impactvolle mixen met behoud van de audiokwaliteit.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD