Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves InPhase (Digitaal product)

Waves InPhase is een krachtige multiband fasecorrectietool die nauwkeurige controle biedt over de faserelaties van verschillende frequentiecomponenten binnen uw audiosignaal. Hiermee kunt u faseproblemen corrigeren, het stereobeeld verbeteren en...
Direct downloaden
35,99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves InPhase (Digitaal product)

Waves InPhase (Digitaal product)

35,99 €

Productcode: 1178-2942. | ID: 1138845

Waves InPhase (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

Waves InPhase is een krachtige multiband fasecorrectietool die nauwkeurige controle biedt over de faserelaties van verschillende frequentiecomponenten binnen uw audiosignaal. Hiermee kunt u faseproblemen corrigeren, het stereobeeld verbeteren en een strakker, meer gefocust geluid over het gehele frequentiespectrum bereiken.


Belangrijkste kenmerken:

  • Multiband fasecorrectie: Pas de fase van maximaal acht frequentiebanden onafhankelijk aan, waardoor nauwkeurige correctie van faseproblemen mogelijk is die zich in verschillende delen van het spectrum kunnen voordoen.
  • Lineaire fase- en minimale fasemodi: Kies tussen de lineaire fasemodus voor maximale nauwkeurigheid of de minimale fasemodus voor een natuurlijker geluid met minder voorbelgeluid.
  • Fasecorrelatiemeter: Visualiseer de faserelatie tussen het linker- en rechterkanaal in realtime, zodat u faseproblemen snel en eenvoudig kunt identificeren en corrigeren.
  • Midden-/zijverwerking: Verwerk de midden- en zijsignalen afzonderlijk voor nog meer controle over het stereobeeld.
  • Luistermodus: Solo-individuele frequentiebanden om specifieke faseproblemen te isoleren en aan te pakken.
  • Mono-compatibiliteit: Werkt naadloos met zowel mono- als stereobronnen.

Toepassingen: Ideaal voor mix- en masteringingenieurs, geluidsontwerpers en iedereen die nauwkeurige controle nodig heeft over de faserelaties in hun audio. Het kan worden gebruikt om faseproblemen op te lossen die worden veroorzaakt door microfoons, instrumenten of verwerking, en om het stereobeeld en de algehele helderheid van uw mixen te verbeteren.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD