Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves H-Reverb Hybrid Reverb (Digitaal product)

Ervaar een nieuwe dimensie van reverb met deze baanbrekende hybride engine die algoritmische en convolutie-reverb-technologieën naadloos combineert. Deze veelzijdige plug-in levert alles, van weelderige, uitgestrekte sferen tot strakke,...
Direct downloaden
29,99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves H-Reverb Hybrid Reverb (Digitaal product)

Waves H-Reverb Hybrid Reverb (Digitaal product)

29,99 €

Productcode: 1178-2888. | ID: 1138789

Waves H-Reverb Hybrid Reverb (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

Ervaar een nieuwe dimensie van reverb met deze baanbrekende hybride engine die algoritmische en convolutie-reverb-technologieën naadloos combineert. Deze veelzijdige plug-in levert alles, van weelderige, uitgestrekte sferen tot strakke, gecontroleerde ruimtes, allemaal met ongeëvenaarde diepte, helderheid en realisme. Met zijn uitgebreide reeks parameters en creatieve tools voor geluidsontwerp is deze reverb een sonische speeltuin voor het vormgeven van meeslepende en suggestieve soundscapes.

Belangrijkste kenmerken:

  • Hybride nagalmmotor: Combineert de rijke flexibiliteit van algoritmische reverb met het levensechte realisme van convolutie, waardoor een enorm sonisch palet ontstaat voor het creëren van unieke reverb-texturen.
  • Impulsresponsbibliotheek: Bevat een samengestelde verzameling impulsreacties van hoge kwaliteit, vastgelegd in ruimtes in de echte wereld, van intieme kamers tot enorme hallen, waardoor een extra laag authenticiteit aan uw galm wordt toegevoegd.
  • Uitgebreide parametercontrole: Geef uw reverb nauwkeurig vorm met behulp van intuïtieve bedieningselementen voor vervaltijd, pre-delay, dichtheid, modulatie, EQ en meer. Creëer de perfecte reverbstaart die bij uw muzikale visie past.
  • Creatieve geluidsontwerptools: Ontdek unieke functies zoals de Reverb EQ- en Dynamics-secties, waarmee u de frequentierespons en het gedrag van uw reverb kunt vormgeven voor een echt op maat gemaakt geluid.
  • Intuïtieve workflow: De gebruiksvriendelijke interface en visuele feedback stroomlijnen uw workflow, waardoor u eenvoudig het perfecte reverbgeluid voor elk project kunt instellen.

Toepassingen: Ideaal voor producers, mixers, geluidsontwerpers en muzikanten in alle genres die diepte, dimensie en karakter aan hun tracks willen toevoegen met hoogwaardige reverb.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD