Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves Greg Wells ToneCentric (Digitaal product)

Waves Greg Wells ToneCentric is een eenvoudige maar krachtige plug-in die is ontworpen om onmiddellijke warmte en aanwezigheid aan elke geluidsbron toe te voegen. Deze plug-in met één knop is gemaakt in samenwerking met Grammy-winnende producer...
Direct downloaden
34,99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves Greg Wells ToneCentric (Digitaal product)

Waves Greg Wells ToneCentric (Digitaal product)

34,99 €

Productcode: 1178-2878. | ID: 1138779

Waves Greg Wells ToneCentric (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

Waves Greg Wells ToneCentric is een eenvoudige maar krachtige plug-in die is ontworpen om onmiddellijke warmte en aanwezigheid aan elke geluidsbron toe te voegen. Deze plug-in met één knop is gemaakt in samenwerking met Grammy-winnende producer Greg Wells en omvat zijn kenmerkende analoge verwerkingsketen, waardoor het gemakkelijk wordt om met slechts een paar aanpassingen een gepolijst, radioklaar geluid te bereiken.

Belangrijkste kenmerken:

  • Eenvoud met één knop: Bereik professioneel analoog geluid met een enkele "Focus"-knop die een complexe keten van EQ, compressie en harmonische verbetering regelt.
  • Het kenmerkende geluid van Greg Wells: Krijg het geluid van een topmixer op je tracks met een plug-in die de persoonlijke verwerkingstechnieken van Greg Wells emuleert.
  • Onmiddellijke warmte en aanwezigheid: Voeg diepte, dimensie en analoog karakter toe aan je zang, gitaren, drums en meer met één draai aan de knop.
  • Veelzijdige toepassingen: Gebruik het op individuele nummers, bussen of de hele mix om je geluiden aan elkaar te lijmen en ze te laten opvallen.
  • Makkelijk te gebruiken: De eenvoudige interface en enkele bediening maken het ongelooflijk eenvoudig om de perfecte hoeveelheid verwerking in te voeren.

Toepassingen: Perfect voor producers, mixers en engineers die snel en eenvoudig een vleugje professionele glans aan hun tracks willen toevoegen.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD