Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves Eddie Kramer Effects Channel (Digitaal product)

Waves Eddie Kramer Effects Channel is een veelzijdige plug-in voor meerdere effecten die een verzameling van Eddie Kramer's favoriete effectpedalen en studioprocessors samenbrengt. Deze plug-in biedt een reeks klassieke en moderne effecten, van...
Direct downloaden
34,99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves Eddie Kramer Effects Channel (Digitaal product)

Waves Eddie Kramer Effects Channel (Digitaal product)

34,99 €

Productcode: 1178-2861. | ID: 1138762

Waves Eddie Kramer Effects Channel (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

Waves Eddie Kramer Effects Channel is een veelzijdige plug-in voor meerdere effecten die een verzameling van Eddie Kramer's favoriete effectpedalen en studioprocessors samenbrengt. Deze plug-in biedt een reeks klassieke en moderne effecten, van delays en reverbs tot phasers, flangers, tremolo's en meer, allemaal ontworpen om diepte, dimensie en karakter aan je tracks toe te voegen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Meerdere effecttypen: Bevat een breed scala aan vertragingen, reverbs, modulatie-effecten en filters, allemaal geïnspireerd op Kramer's favoriete studioapparatuur.
  • Flexibele routering: Dankzij de flexibele signaalstroom van de plug-in kunt u complexe en unieke effectcombinaties creëren.
  • Intuïtieve interface: De eenvoudig te gebruiken interface maakt het eenvoudig om de perfecte effectinstellingen voor uw tracks in te stellen.
  • Vintage en moderne geluiden: Biedt een mix van klassieke analoge effecten en moderne digitale verwerking voor een veelzijdig scala aan geluiden.
  • Kramers kenmerkende geluid: Elk effect is ontworpen om het unieke geluid en karakter van Kramer's favoriete uitrusting na te bootsen, zodat je een vleugje van zijn legendarische tintje aan je muziek kunt toevoegen.

Toepassingen: Ideaal voor het toevoegen van diepte, dimensie en karakter aan gitaren, zang, synths en andere instrumenten. Perfect voor een breed scala aan genres, van rock en blues tot pop en elektronische muziek.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD