Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves Content Creator Audio Toolkit (Digitaal product)

Deze plug-inbundel is speciaal ontworpen voor makers van inhoud en biedt tools om de audiokwaliteit in podcasts, video's en livestreams te verbeteren. De Waves Content Creator Audio Toolkit bevat essentiële plug-ins die veelvoorkomende...
Direct downloaden
99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves Content Creator Audio Toolkit (Digitaal product)

Waves Content Creator Audio Toolkit (Digitaal product)

99 €

Productcode: 1178-2776. | ID: 1138675

Waves Content Creator Audio Toolkit (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

Deze plug-inbundel is speciaal ontworpen voor makers van inhoud en biedt tools om de audiokwaliteit in podcasts, video's en livestreams te verbeteren. De Waves Content Creator Audio Toolkit bevat essentiële plug-ins die veelvoorkomende audioproblemen aanpakken en zorgen voor een professioneel en gepolijst geluid.

Belangrijkste kenmerken: De Waves Content Creator Audio Toolkit biedt een reeks plug-ins die zijn afgestemd op het verbeteren van de audiokwaliteit en het voldoen aan de luidheidsnormen voor verschillende platforms.

  • NS1 Ruisonderdrukker: Vermindert onmiddellijk achtergrondgeluiden en zorgt voor zuivere en heldere audio.
  • Greg Wells VoiceCentric: Verbetert de vocale aanwezigheid met een gebruiksvriendelijke interface, waarbij EQ-, compressie- en reverb-effecten worden toegepast.
  • Playlist Rider: balanceert automatisch het volume van meerdere audiobronnen in realtime, waardoor consistente niveaus worden gegarandeerd.
  • WLM Plus Loudness Meter: Garandeert naleving van luidheidsnormen voor verschillende inhoudsplatforms zoals YouTube, Spotify en Apple Podcasts.

Verbeterde functies: Deze toolkit combineert geavanceerde audioverwerkingstechnologie met gebruiksvriendelijke functies om de audioproductie voor makers van inhoud te stroomlijnen.

  • Geoptimaliseerd voor hoogwaardige digitale verwerking.
  • Naadloze integratie met verschillende DAW's en besturingssystemen.
  • Gebruiksvriendelijke interfaces voor intuïtieve bediening en snelle installatie.

Toepassingen: De Waves Content Creator Audio Toolkit is ideaal voor podcasters, YouTubers en livestreamers die betrouwbare en gebruiksvriendelijke tools nodig hebben om hun audiokwaliteit te verbeteren. Het zorgt ervoor dat uw inhoud professioneel klinkt en voldoet aan de industrienormen.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Set

Ja

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD