Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves Cobalt Saphira (Digitaal product)

Waves Cobalt Saphira is een veelzijdige en krachtige dynamische verwerkingstool ontworpen voor moderne muziekproductie. Het combineert opwaartse en neerwaartse compressie met een flexibel zijketenfilter en unieke warmteregelaars, waardoor je de...
Direct downloaden
35,99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves Cobalt Saphira (Digitaal product)

Waves Cobalt Saphira (Digitaal product)

35,99 €

Productcode: 1178-2832. | ID: 1138733

Waves Cobalt Saphira (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

Waves Cobalt Saphira is een veelzijdige en krachtige dynamische verwerkingstool ontworpen voor moderne muziekproductie. Het combineert opwaartse en neerwaartse compressie met een flexibel zijketenfilter en unieke warmteregelaars, waardoor je de dynamiek en toon van je nummers met precisie en creativiteit kunt vormgeven.

Belangrijkste kenmerken:

  • Opwaartse en neerwaartse compressie: Pas tegelijkertijd opwaartse en neerwaartse compressie toe om uw geluid op een muzikale en transparante manier vorm te geven.
  • Zijketenfilter: Gebruik het flexibele zijketenfilter om te bepalen welke frequenties de compressie activeren, zodat u zich kunt concentreren op specifieke elementen van uw mix.
  • Warmtebeheersing: Voeg warmte en verzadiging in analoge stijl toe aan uw signaal voor een rijker, muzikaler geluid.
  • Geen latentie: Ontworpen voor zowel studio- als livegebruik, zodat uw geluid niet wordt vertraagd of beïnvloed door verwerkingslatentie.
  • Intuïtieve interface: De plug-in beschikt over een gestroomlijnde interface met gebruiksvriendelijke bedieningselementen, waardoor u eenvoudig het gewenste geluid kunt instellen.

Toepassingen: Ideaal voor het vormgeven van drums, het verbeteren van zang, het controleren van baslijnen en het toevoegen van punch en aanwezigheid aan uw mixen.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD