Selecteer het land van levering

Mapex CM5294FTCIB Comet Indigo Blue

Stap vol vertrouwen en stijl in het ritme met de drumset uit de Mapex Comet-serie – jouw toegangspoort tot de dynamische wereld van het drummen. Gemaakt om de verwachtingen te overtreffen, dit is niet zomaar speelgoed; het is een geweldig drumstel...
Besteld bij leverancier 1 st.
Besteld bij de leverancier – we gaan de beschikbaarheid na
Akoestisch drumstel Mapex CM5294FTCIB Comet Indigo Blue

Mapex CM5294FTCIB Comet Indigo Blue

519 €

Productcode: 98038093. | ID: 1138414

Mapex CM5294FTCIB Comet Indigo Blue

Dit is een automatische vertaling door software:

Stap vol vertrouwen en stijl in het ritme met de drumset uit de Mapex Comet-serie – jouw toegangspoort tot de dynamische wereld van het drummen. Gemaakt om de verwachtingen te overtreffen, dit is niet zomaar speelgoed; het is een geweldig drumstel dat respect afdwingt in elke repetitieruimte, concertzaal of studiosessie.

De Comet-serie is ontworpen met zowel beginnende als gevorderde drummers in gedachten en bouwt voort op de veelgeprezen Tornado-lijn en levert ongeëvenaarde kwaliteit en waarde. Compleet met alle essentiële hardware, inclusief een troon en drumstokken, biedt deze set een onverslaanbare balans tussen prestaties en betaalbaarheid.

Maar daar stopt het niet. Mapex doet een stapje extra om tegemoet te komen aan alle drummers, inclusief de jongste enthousiastelingen, door configuraties aan te bieden met een 18-inch basdrum naast de standaard 20 of 22. De ketels, gemaakt van 100% selectief populierenhout, beschikken over drie boeiende en duurzame afwerkingsopties: zodat uw kit er net zo goed uitziet als hij klinkt.

Verbeterd met upgrades van modellen uit de hogere klasse, verbetert de nieuwe hardware uit de 250-serie uw speelervaring. Van een opnieuw ontworpen pedaal en hi-hatstandaard tot verbeterde standaards en een geweldige T400-troon: elk onderdeel is geoptimaliseerd voor prestaties en een lange levensduur.

Bovendien bevat het pakket een 13" Hi-Hat en 18" Crash/Ride-set van ABX, die veelzijdigheid en diepte aan uw geluidspalet toevoegt. Of u nu net aan uw drumreis begint of uw vaardigheden wilt verbeteren, de drumset uit de Mapex Comet-serie is uw ticket naar ritmische uitmuntendheid.

Parameters en specificaties

Eigenschappen

Serie

Comet

Kleur

Aantal lagen

9

Kleur volgens fabrikant

Indigo Blue


Materiaal

Materiaal


Verpakking

Bekkens

Ja

Inclusief hardware

Ja

Sticks

Ja


Afmetingen en gewicht

Afmetingen basdrum

Afmetingen Snare drum

Tom 1 afmetingen

Tom 2 Afmetingen

Afmetingen vloer volume 1


Land

Land van herkomst

China


Aanbevolen accessoires