Selecteer het land van levering

Nieuw

Lukas Aquarell Studio Metal Box Set aquarelverf 16 pcs

Set van 16 premium aquarellen. Metalen doos met plastic inzetstuk, één uitklapbaar paletgedeelte voor eenvoudig kleurenmengen, één aquarelpenseel en één potlood. Gemakkelijk te reizen en schoon formaat. Deze set is ideaal voor zowel beginners als...
Op voorraad: 1 st.
Verzending morgen ,
2024-07-22
Aquarelverf Lukas Aquarell Studio Metal Box Set aquarelverf 16 pcs

Lukas Aquarell Studio Metal Box Set aquarelverf 16 pcs

34,90 €

Productcode: 767390000. | ID: 1136997

Lukas Aquarell Studio Metal Box Set aquarelverf 16 pcs

Dit is een automatische vertaling door software:

Set van 16 premium aquarellen. Metalen doos met plastic inzetstuk, één uitklapbaar paletgedeelte voor eenvoudig kleurenmengen, één aquarelpenseel en één potlood. Gemakkelijk te reizen en schoon formaat. Deze set is ideaal voor zowel beginners als professionals en heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding. Bij LUKAS hanteren ze uitsluitend de hoogste normen voor producten, die ook bij de ontwikkeling en productie van deze fijne, vochtige premium kwaliteit aquarellen LUKAS Aquarell Studio op de voorgrond staan. Een hoge kleurintensiteit, transparantie en lichtechtheid worden gegarandeerd door de pure en hoogwaardige kunstenaarspigmenten, die voor elke tint in hoge concentratie worden gebruikt. Grote glans en mengvermogen kenmerken deze verven. Net als de professionele kwaliteit Aquarell 1862 zijn ook de Aquarell Studio-kleuren zeer goed oplosbaar en hebben ze een hoog restvochtgehalte. De uitstekende toepassings- en verdunningsmogelijkheden zijn te danken aan het bindmiddel van zuivere Arabische gom, geselecteerde dextrinen en speciale glucosederivaten. Het uitgebalanceerde kleurenspectrum van LUKAS Aquarell Studio is aangepast aan de behoeften van de moderne aquarelschilder.

Met behulp van de 16 beschikbare tinten uit het LUKAS AQUARELL STUDIO-assortiment kunnen talloze andere briljante tinten en de fijnste wassingen worden bereikt. Het meest gebruikte en meest geschikte schilderoppervlak bij het werken met aquarelverf is papier - in een hoog gramsgewicht en op katoen- of cellulosebasis zijn de beste. Papier absorbeert het water en laat lichtgevende aquarellen achter. De praktische LUKAS AQUARELL STUDIO-sets bieden beginners en hobbykunstenaars op aquarelgebied een ideale kleurkeuze om hun eerste schilderexperimenten te starten, kunstwerken te maken en zichzelf uit te proberen in de wereld van het aquarelleren.

  • Pigmenten van hoge kwaliteit
  • Hoge lichtechtheid
  • Hoge kleurintensiteit en transparantie
  • Hoog restvochtgehalte
  • Geweldige schittering en mengmogelijkheden
  • Ideaal voor het creëren van prachtige wassingen

Parameters en specificaties

Verpakking

Aantal per verpakking (stuks)

16

Pakket omvat

Paint (16 x), Borstel (1 x), Pencil (1 x)


Land

Land van herkomst

Groot Brittannië


Aanbevolen accessoires