Selecteer het land van levering

Nieuw

Essdee Lino Cutters Snijgereedschap voor linosnede

Lino-snijders. Deze scherpe en duurzame linoleumsnijders zijn precies in de optimale hoek geslepen om het snijden van de lino gemakkelijk te maken. Ze zijn gemaakt van koolstofstaal. De set bevat 10 uitstekers in 5 verschillende stijlen (2 van...
Op voorraad: 1 st.
Verzending morgen ,
2024-08-01
Snijgereedschap voor linosnede Essdee Lino Cutters Snijgereedschap voor linosnede

Essdee Lino Cutters Snijgereedschap voor linosnede

6,09 €

Productcode: LA10/5. | ID: 1138149

Essdee Lino Cutters Snijgereedschap voor linosnede

Dit is een automatische vertaling door software:

Lino-snijders. Deze scherpe en duurzame linoleumsnijders zijn precies in de optimale hoek geslepen om het snijden van de lino gemakkelijk te maken. Ze zijn gemaakt van koolstofstaal.

De set bevat 10 uitstekers in 5 verschillende stijlen (2 van elk) van stijl nr. 1 tot stijl nr. 5. Handgrepen worden apart verkocht.

2 x Stijl 1 – Voor fijne lijnen en kruisarcering. Duw een frees nooit dieper dan de zijkanten van de punt. Een lijn van 0,5 mm of minder is mogelijk op SoftCut-materiaal en iets breder in Lino. Wees voorzichtig bij het inkten over fijne lijntjes, aangezien deze kunnen opvullen.

2 x Stijl 2 – Een universeel en eenvoudig te gebruiken gereedschap met een lage aanvalshoek. Vaak gebruikt als basisgereedschap voor de eerste keer om lijnen tot 1,5 mm of minder te snijden.

2 x Stijl 3 – Een strakke, ronde snijder die een lijn met een diepte van 2 mm kan snijden. Goed voor rechte lijnen. Geweldig in SoftCut, maar te diep gesneden in lino en de rechtopstaande wanden van de snede kunnen weinig steun achterlaten en het bovenoppervlak verzwakken. Met oefenen is het handig om kleine cirkels te snijden met een draaibeweging.

2 x Stijl 4 – Een brede, afgeronde “v”-snijder voor lijnen van 3 mm breed met 45° wanden voor een sterk printoppervlak, vooral belangrijk voor fragiele details en fijne lijnen in grote open ruimtes.

2 x Stijl 5 – Een dun lijnmarkeringshulpmiddel voor het maken van de eerste lijnen om het ontwerp te definiëren voordat andere cutters worden gebruikt om de ongewenste achtergrond te verwijderen. Het kan over het oppervlak worden geduwd of gesleept en heel gemakkelijk worden gedraaid om rondingen en golvende lijnen te beschrijven. Snijd diep in het linoleum of SoftCut om de limiet voor materiaalverwijdering te definiëren, wat vooral handig is met SoftCut, omdat het materiaal aan het einde van een snede kan blijven hangen.

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Verpakking

Aantal per verpakking (stuks)

10

Pakket omvat

Spade til linosnit (10 x)


Land

Land van herkomst

Groot Brittannië


Aanbevolen accessoires