Selecteer het land van levering

Nieuw

Essdee Lino Cutters Snijgereedschap voor linosnede

Lino-snijders. Deze scherpe en duurzame linoleumsnijders zijn precies in de optimale hoek geslepen om het snijden van de lino gemakkelijk te maken. Ze zijn gemaakt van koolstofstaal. De set bevat 10 uitstekers in 10 verschillende stijlen, van...
Besteld bij leverancier 1 st.
Besteld bij de leverancier – we gaan de beschikbaarheid na
Snijgereedschap voor linosnede Essdee Lino Cutters Snijgereedschap voor linosnede

Essdee Lino Cutters Snijgereedschap voor linosnede

6,69 €

Productcode: LA10/10. | ID: 1138148

Essdee Lino Cutters Snijgereedschap voor linosnede

Dit is een automatische vertaling door software:

Lino-snijders. Deze scherpe en duurzame linoleumsnijders zijn precies in de optimale hoek geslepen om het snijden van de lino gemakkelijk te maken. Ze zijn gemaakt van koolstofstaal.

De set bevat 10 uitstekers in 10 verschillende stijlen, van stijl nr. 1 tot stijl nr. 10. Handgrepen worden apart verkocht.

Stijl 1 – Voor fijne lijnen en kruisarcering. Duw een frees nooit dieper dan de zijkanten van de punt. Een lijn van 0,5 mm of minder is mogelijk op SoftCut-materiaal en iets breder in Lino. Wees voorzichtig bij het inkten over fijne lijntjes, aangezien deze kunnen opvullen.

Stijl 2 – Een universeel en eenvoudig te gebruiken gereedschap met een lage aanvalshoek. Vaak gebruikt als basisgereedschap voor de eerste keer om lijnen tot 1,5 mm of minder te snijden.

Stijl 3 – Een strakke, ronde snijder die een lijn met een diepte van 2 mm kan snijden. Goed voor rechte lijnen. Geweldig in SoftCut, maar te diep gesneden in lino en de rechtopstaande wanden van de snede kunnen weinig steun achterlaten en het bovenoppervlak verzwakken. Met oefenen is het handig om kleine cirkels te snijden met een draaibeweging.

Stijl 4 – Een brede, afgeronde “V”-snijder voor lijnen van 3 mm breed met 45° wanden voor een sterk printoppervlak, vooral belangrijk voor fragiele details en fijne lijnen in grote open ruimtes.

Stijl 5 – Een hulpmiddel voor het markeren van dunne lijnen om de eerste lijnen te maken om het ontwerp te definiëren voordat andere cutters worden gebruikt om de ongewenste achtergrond te verwijderen. Het kan over het oppervlak worden geduwd of gesleept en heel gemakkelijk worden gedraaid om rondingen en golvende lijnen te beschrijven. Snijd diep in het linoleum of SoftCut om de limiet voor materiaalverwijdering te definiëren, wat vooral handig is met SoftCut, omdat het materiaal aan het einde van een snede kan blijven hangen.

Stijl 6 – Een platte radiusfrees voor ondiepe, brede sneden of voor het scheren van een zijwand om het bedrukte gebied te verkleinen, waardoor een sterke ondiepe hoek overblijft. Verticaal draaien snijdt cirkels tot 4 mm op SoftCut.

Stijl 7 – Een brede snijder met platte bodem en veiligheidsranden aan elke kant. Gebruik de stompe kanten om te voorkomen dat de rand van een eerder gesneden gebied wordt afgeschoren. Verwijdert een platte bak van 3 mm breed of maakt grote oppervlakken schoon.

Stijl 8 – Een brede, diepe snijder voor lijnen tot 6 mm breed. Vermijd te diep snijden. Goed voor dikke lijnen.

Stijl 9 – Een diepe “V”-snijder voor smalle lijnen. Glijdt door lino. Vermijd te diep snijden. Ook goed op hardere materialen.

Stijl 10 – Een bredere “v” en een meer afgeronde basis om lijnen tot 3,5 mm breed te produceren. Ook goed op hardere materialen.

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Verpakking

Aantal per verpakking (stuks)

10

Pakket omvat

Spade til linosnit (10 x)


Land

Land van herkomst

Groot Brittannië


Aanbevolen accessoires