Selecteer het land van levering

Nieuw

Essdee 3 In 1 Lino Cutter & Baren Kit Set voor grafische technieken

De 3-in-1 linosnijder en barenset bevat 5 nauwkeurig geslepen linosnijders vervaardigd uit koolstofstaal en een sterk polypropyleen handvat met aluminium ferrule, waardoor de frezen eenvoudig kunnen worden gemonteerd en vastgedraaid. De...
Op voorraad: 2 st.
Verzending morgen ,
2024-07-30
Set voor grafische technieken Essdee 3 In 1 Lino Cutter & Baren Kit Set voor grafische technieken

Essdee 3 In 1 Lino Cutter & Baren Kit Set voor grafische technieken

7,89 €

Productcode: L5B. | ID: 1138151

Essdee 3 In 1 Lino Cutter & Baren Kit Set voor grafische technieken

Dit is een automatische vertaling door software:

De 3-in-1 linosnijder en barenset bevat 5 nauwkeurig geslepen linosnijders vervaardigd uit koolstofstaal en een sterk polypropyleen handvat met aluminium ferrule, waardoor de frezen eenvoudig kunnen worden gemonteerd en vastgedraaid. De innovatieve kit is een werkelijk veelzijdige set die kan worden omgebouwd tot een Baren die als handpers wordt gebruikt om de inkt van uw drukblok naar uw papier over te brengen zonder dat u een drukpers nodig heeft. De Baren-basis kan ook dienst doen als opbergruimte om uw frezen na gebruik veilig te houden. Ingenieus!

De set bevat: 1 Lino-handgreep met aluminium ferrule, 1 Baren-basis en dop en 5 uitstekers in 5 verschillende stijlen, van stijl nr. 1 tot stijl nr. 5.

Stijl 1 – Voor fijne lijnen en kruisarcering. Duw een frees nooit dieper dan de zijkanten van de punt. Een lijn van 0,5 mm of minder is mogelijk op SoftCut-materiaal en iets breder in Lino. Wees voorzichtig bij het inkten over fijne lijntjes, aangezien deze kunnen opvullen.

Stijl 2 – Een universeel en eenvoudig te gebruiken gereedschap met een lage aanvalshoek. Vaak gebruikt als basisgereedschap voor de eerste keer om lijnen tot 1,5 mm of minder te snijden.

Stijl 3 – Een strakke, ronde snijder die een lijn met een diepte van 2 mm kan snijden. Goed voor rechte lijnen. Geweldig in SoftCut, maar te diep gesneden in lino en de rechtopstaande wanden van de snede kunnen weinig steun achterlaten en het bovenoppervlak verzwakken. Met oefenen is het handig om kleine cirkels te snijden met een draaibeweging.

Stijl 4 – Een brede, afgeronde “V”-snijder voor lijnen van 3 mm breed met 45° wanden voor een sterk printoppervlak, vooral belangrijk voor fragiele details en fijne lijnen in grote open ruimtes.

Stijl 5 – Een hulpmiddel voor het markeren van dunne lijnen om de eerste lijnen te maken om het ontwerp te definiëren voordat andere cutters worden gebruikt om de ongewenste achtergrond te verwijderen. Het kan over het oppervlak worden geduwd of gesleept en heel gemakkelijk worden gedraaid om rondingen en golvende lijnen te beschrijven. Snijd diep in het linoleum of SoftCut om de limiet voor materiaalverwijdering te definiëren, wat vooral handig is met SoftCut, omdat het materiaal aan het einde van een snede kan blijven hangen.

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Verpakking

Pakket omvat

Spade til linosnit (5 x), Handvat (1 x)


Land

Land van herkomst

Groot Brittannië


Aanbevolen accessoires