Selecteer het land van levering

Nieuw

Daler Rowney Simply Set acrylverf 6 x 75 ml

Set van 6 acrylverf in tubes van 75 ml. De Simply-collectie is ontworpen om zowel beginnende als beginnende kunstenaars de kans te geven iets nieuws te proberen: gewoon schilderen, gewoon tekenen, gewoon creëren! Het is gemaakt om een ​​kunst- en...
Op voorraad: 1 st.
Verzending morgen ,
2024-07-22
Acrylverf Daler Rowney Simply Set acrylverf 6  x 75 ml

Daler Rowney Simply Set acrylverf 6 x 75 ml

14,90 €

Productcode: 126500025. | ID: 1137497

Daler Rowney Simply Set acrylverf 6 x 75 ml

Dit is een automatische vertaling door software:

Set van 6 acrylverf in tubes van 75 ml. De Simply-collectie is ontworpen om zowel beginnende als beginnende kunstenaars de kans te geven iets nieuws te proberen: gewoon schilderen, gewoon tekenen, gewoon creëren! Het is gemaakt om een ​​kunst- en leuke reis ongecompliceerd te maken, zodat ze zich minder op het gereedschap en meer op hun handwerk kunnen concentreren. Dit betekent dat elk product in de Simply-collectie een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding heeft en toch betrouwbaar en van hoge kwaliteit is.

Simply Acrylic Paints zijn een perfect startpunt voor kunstenaars en hobbyisten die willen experimenteren met acrylverf. Deze zachte verf op waterbasis kan rechtstreeks uit de tube worden gebruikt, kan gemakkelijk op het oppervlak worden bevochtigd en kan met water worden verdund. Simply Acrylics worden geleverd met een handig opklapbaar deksel.

  • Zacht lichaam.
  • Snel drogen.
  • Kan op verschillende oppervlakken worden gebruikt.
  • Gemaakt in Engeland.

Parameters en specificaties

Eigenschappen

Serie


Verpakking

Aantal per verpakking (stuks)

6


Afmetingen en gewicht

Volume


Land

Land van herkomst

Groot Brittannië


Aanbevolen accessoires