Selecteer het land van levering

Nieuw

Daler Rowney Set 6 Paletmes 6 stuks

Set van 6 paletmessen. Met paletmessen kunnen kunstenaars hun zuiverste penselen schoon houden en hun verf mengen zonder verf te verspillen, omdat er geen verf in de borstelharen terechtkomt. Met de paletmessen van een kunstenaar kan de kunstenaar...
Op voorraad: 1 st.
Verzending morgen ,
2024-07-31
Paletmes Daler Rowney Set 6 Paletmes 6 stuks

Daler Rowney Set 6 Paletmes 6 stuks

26,40 €

Productcode: 803123001. | ID: 1138064

Daler Rowney Set 6 Paletmes 6 stuks

Dit is een automatische vertaling door software:

Set van 6 paletmessen. Met paletmessen kunnen kunstenaars hun zuiverste penselen schoon houden en hun verf mengen zonder verf te verspillen, omdat er geen verf in de borstelharen terechtkomt. Met de paletmessen van een kunstenaar kan de kunstenaar ook allerlei unieke technieken op zijn schilderijen toepassen, zoals impasto, scherpe lijnen en expressieve vormen. Of u nu uw verf op het oppervlak wilt gladstrijken of korte, repetitieve markeringen wilt maken, de verschillende sneden van paletmessen zijn gemaakt om elke techniek die u wilt uitproberen gemakkelijk te maken.

Paletmessen zijn vervaardigd uit met de hand gesmeed staal, een handvat van Sapelli-hout en een koperen ring, voor een kunstenaarspaletmes dat de tand des tijds zal doorstaan. De messen zijn flexibel en veerkrachtig voor ultieme controle.

Paletmessen zijn het meest geschikt voor zware verven zoals olie en acryl, omdat ze het beste werken met de dikke consistentie van de formule. Paletmessen uit deze set zijn er in verschillende vormen en maten om hun eigen kenmerken, detailniveau en techniek te bieden.

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Eigenschappen

Type borstels

Spatel


Verpakking

Aantal per verpakking (stuks)

6


Land

Land van herkomst

China


Aanbevolen accessoires