Selecteer het land van levering

Nieuw

Daler Rowney Goldfinger Coating 22 ml Silver Imitation

Een unieke, universele, opwrijfbare metaalpasta die de perfecte oplossing biedt voor de restauratie van antiek en vergulden. Trouw aan zijn naam, verjongt Goldfinger-pasta versleten items op prachtige wijze voor een professionele afwerking die...
Op voorraad: 1 st.
Verzending vandaag ,
2024-07-29
Coating Daler Rowney Goldfinger Coating 22 ml Silver Imitation

Daler Rowney Goldfinger Coating 22 ml Silver Imitation

13,90 €

Productcode: 145008702. | ID: 1137914

Daler Rowney Goldfinger Coating 22 ml Silver Imitation

Dit is een automatische vertaling door software:

Een unieke, universele, opwrijfbare metaalpasta die de perfecte oplossing biedt voor de restauratie van antiek en vergulden. Trouw aan zijn naam, verjongt Goldfinger-pasta versleten items op prachtige wijze voor een professionele afwerking die ongeëvenaard is.

Unieke Goldfinger metallic pasta is een innovatief hulpmiddel waarmee kunstenaars werk kunnen herstellen dat anders onherstelbaar lijkt.

Verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, zodat kunstenaars en restauratieve schilders de perfecte match voor elk antiek stuk kunnen selecteren.

Zeer eenvoudig te gebruiken, Goldfinger moet worden aangebracht met een kleine doek of vinger en gepolijst tot een fijne glans voor een mooie afwerking.

Goldfinger-pasta biedt een uitgesproken professionele afwerking die geen tekenen van metaaldeeltjes of vlekken vertoont en is een uitstekende keuze voor zowel professioneel als amateur-restauratiewerk. Goldfinger-verf is geschikt voor gebruik op verschillende oppervlakken en is ook uitstekend geschikt voor stencilwerk, pleisterwerk, houtdecoratie, textiel, leerdesign en meer.

Goldfinger metallic pasta is gemaakt van diacetonalcohol en ethanol van topkwaliteit en kan langdurig worden gebruikt zonder uit te drogen. Hierdoor kunnen kunstenaars de tijd nemen om tot een glorieus eindproduct te komen.

Om de glans te behouden kan Goldfinger behandeld worden met Goldfinger Varnish. Goldfinger kan ook worden gebruikt in een mixed-media-aanpak, als olieverf.

Goldfinger kan naast hout op verschillende ondergronden worden gebruikt, maar het drooggedrag zal uiteindelijk afhankelijk zijn van de ondergrond.

  • Verdunnen met terpentine.
  • Geen tekenen van metaaldeeltjes of vlekken.
  • Professionele afwerking.
  • Ideaal voor restauratie en vergulden.
  • Ideaal voor gemengd mediagebruik.
  • Gemaakt in Engeland.

Parameters en specificaties

Eigenschappen

Kleur

Zilver

Kleur volgens fabrikant

Silver Imitation


Verpakking

Aantal per verpakking (stuks)

1


Afmetingen en gewicht

Volume


Land

Land van herkomst

Groot Brittannië


Aanbevolen accessoires