Selecteer het land van levering

Nieuw

Daler Rowney Georgian Set olieverf 6 x 22 ml

Set van 6 olieverf in tube van 22 ml. De Georgische olieverfcollectie is gemaakt volgens de strenge normen en belooft een betrouwbare collectie voor een uitstekende prijs. Traditioneel vervaardigd en drievoudig gemalen om de al lang bestaande...
Op voorraad: 1 st.
Verzending morgen ,
2024-07-30
Olieverf Daler Rowney Georgian Set olieverf 6 x 22 ml

Daler Rowney Georgian Set olieverf 6 x 22 ml

16,90 €

Productcode: 111900150. | ID: 1137704

Daler Rowney Georgian Set olieverf 6 x 22 ml

Dit is een automatische vertaling door software:

Set van 6 olieverf in tube van 22 ml. De Georgische olieverfcollectie is gemaakt volgens de strenge normen en belooft een betrouwbare collectie voor een uitstekende prijs. Traditioneel vervaardigd en drievoudig gemalen om de al lang bestaande kwaliteit te behouden, is elk van de Georgische olieverfkleuren hoogwaardig, permanent, onderling mengbaar en vertoont geen kleurverschuiving van nat naar droog. Wanneer Georgian Oil rechtstreeks uit de tube wordt gebruikt, kan de impasto-techniek met gemak worden toegepast, terwijl het verdunnen met een medium de consistentie verzacht voor een grotere dekking.

De Georgian Water Mixable Oil-kleuren zijn een moderne variant op traditionele olieverf, omdat ze met water kunnen worden gemengd, verdund en gewassen. Deze olieverf is daarom ideaal voor gebruik binnenshuis, zoals in een atelier of tijdens kunstlessen op school, of voor mensen met een oplosmiddelallergie. Naast deze nuttige eigenschap bieden deze kleuren ook een hoge pigmentconcentratie, weerstand tegen vervaging en een boterachtige textuur.

Georgian Oil Colours zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde permanente, organische pigmenten die de hoogste normen op het gebied van duurzaamheid, betrouwbaarheid, lichtechtheid en werkeigenschappen garanderen. Deze rijke, reukarme olieverfkleuren kunnen direct uit de tube worden gebruikt met een kwast of mes, of worden verdund om de fijnste glazuren te creëren.

  • Traditioneel vervaardigd en drievoudig gefreesd.
  • Hoge pigmentbelasting inclusief cadmium en kobalt.
  • Uitzonderlijk permanente (3*) en briljante kleuren.
  • Gladde en boterachtige consistentie.
  • De kleuren zijn onderling mengbaar en consistent van nat tot droog.
  • Gemaakt in Engeland.

Parameters en specificaties

Eigenschappen

Serie


Verpakking

Aantal per verpakking (stuks)

6


Afmetingen en gewicht

Volume


Land

Land van herkomst

Groot Brittannië


Aanbevolen accessoires