Selecteer het land van levering

Nieuw

Daler Rowney Georgian Medium 500 ml 1 stuk

Olie verdunningsmiddel. Olieverf is van nature onverenigbaar met water en lost alleen op in terpentijn, terpentine of geurarme verdunners. Olieverf voor kunstenaars wordt gemaakt door pigmenten in een oliemedium te dispergeren, waardoor een...
Op voorraad: 1 st.
Verzending morgen ,
2024-07-31
Medium Daler Rowney Georgian Medium 500 ml 1 stuk

Daler Rowney Georgian Medium 500 ml 1 stuk

18,90 €

Productcode: 114050024. | ID: 1137710

Daler Rowney Georgian Medium 500 ml 1 stuk

Dit is een automatische vertaling door software:

Olie verdunningsmiddel. Olieverf is van nature onverenigbaar met water en lost alleen op in terpentijn, terpentine of geurarme verdunners. Olieverf voor kunstenaars wordt gemaakt door pigmenten in een oliemedium te dispergeren, waardoor een gladde, langzaam drogende verf ontstaat. De keuze van oliemediums uit de grote verscheidenheid die beschikbaar is, hangt af van het oppervlak en de gewenste afwerking, en van de gewenste verwerkingseigenschappen tijdens het schilderen.

Geurarme verdunner Verdunt olieverf om dunne, sneldrogende verflagen te creëren in de vroege stadia van het schilderen en kan ook worden gebruikt om penselen schoon te maken.

Routebeschrijving : Mengen met olieverf tot de gewenste consistentie. Wordt ook direct gebruikt om penselen en paletten schoon te maken.

Parameters en specificaties

Eigenschappen

Serie


Verpakking

Aantal per verpakking (stuks)

1


Afmetingen en gewicht

Volume


Land

Land van herkomst

Groot Brittannië


Aanbevolen accessoires