Selecteer het land van levering

Nieuw

Daler Rowney FW Acryl inkt Antelope Brown 29,5 ml 1 stuk

De FW Ink-collectie omvat een uitgebreid assortiment professionele kwaliteit inkten op acrylbasis in standaardkleuren, neon en parelmoer. De oplossing van FW Acrylic Ink is hooggepigmenteerd en biedt rijke tinten die kunnen worden verwaterd tot...
Op voorraad: 1 st.
Verzending morgen ,
2024-07-31
Inkt Daler Rowney FW Acryl inkt Antelope Brown 29,5 ml 1 stuk

Daler Rowney FW Acryl inkt Antelope Brown 29,5 ml 1 stuk

7,09 €

Productcode: 160029222. | ID: 1137559

Daler Rowney FW Acryl inkt Antelope Brown 29,5 ml 1 stuk

Dit is een automatische vertaling door software:

De FW Ink-collectie omvat een uitgebreid assortiment professionele kwaliteit inkten op acrylbasis in standaardkleuren, neon en parelmoer. De oplossing van FW Acrylic Ink is hooggepigmenteerd en biedt rijke tinten die kunnen worden verwaterd tot subtielere tinten. Kunstenaars kunnen FW vloeibaar acryl aanbrengen met een penseel, pipet of airbrush.

De veelzijdigheid van de wateroplosbare oplossing, gecombineerd met de variërende applicatiemethoden, geeft kunstenaars eindeloze techniekmogelijkheden, van ingewikkeld lijnwerk tot brede wassingen.

De expressieve vloeibaarheid van deze acrylinkten is geschikt voor beeldende kunstenaars, illustratoren, grafisch ontwerpers, kalligrafen, decoratieve kunstenaars en hobbyisten.

Bestand tegen vervaging bij blootstelling aan licht, zodat afgewerkte stukken levendig blijven, zelfs als ze in helder verlichte ruimtes hangen.

Als u een specifieke tint nodig heeft, kunt u eenvoudig twee of meer FW-inkten met elkaar mengen om eindeloze kleuren te creëren in de exacte toon die u nodig heeft.

Meng met water om de kleurrijkdom te verdunnen en subtiele tonen te verkrijgen, ideaal voor aquareleffecten zoals wasbeurten.

FW Acrylinkten zijn op acryl gebaseerde, gepigmenteerde, waterbestendige kunstenaarsinkten met een hoge mate van lichtechtheid en mengbaarheid. FW-acrylinkt kan rechtstreeks uit de druppelaar worden gebruikt of verdund om de meest subtiele tinten te verkrijgen.

  • Op pigment gebaseerde inkten.
  • Hoge lichtechtheid (3*).
  • Volledig onderling mengbare kleuren.
  • Bruikbaar met airbrush en technische pennen.
  • Gemaakt in Engeland.

Parameters en specificaties

Eigenschappen

Serie

FW


Verpakking

Aantal per verpakking (stuks)

1


Afmetingen en gewicht

Volume


Land

Land van herkomst

Groot Brittannië


Aanbevolen accessoires