Selecteer het land van levering

Nieuw

Daler Rowney Calli Kalligrafische inkt Blue 29,5 ml 1 stuk

Calli is een soepele en consistent vloeiende, waterbestendige kalligrafie-inkt die speciaal is geoptimaliseerd voor kalligrafiewerk, voor zowel professionele als amateur-creatieven. Kalligrafie vereist een delicate aanraking, en inkt van slechte...
Op voorraad: 1 st.
Verzending vandaag ,
2024-07-29
Inkt Daler Rowney Calli Kalligrafische inkt Blue 29,5 ml 1 stuk

Daler Rowney Calli Kalligrafische inkt Blue 29,5 ml 1 stuk

5,89 €

Productcode: 604301011. | ID: 1137785

Daler Rowney Calli Kalligrafische inkt Blue 29,5 ml 1 stuk

Dit is een automatische vertaling door software:

Calli is een soepele en consistent vloeiende, waterbestendige kalligrafie-inkt die speciaal is geoptimaliseerd voor kalligrafiewerk, voor zowel professionele als amateur-creatieven.

Kalligrafie vereist een delicate aanraking, en inkt van slechte kwaliteit kan een mooi werkstuk snel verpesten. Calli-inkt is ideaal voor kalligrafiewerk, omdat de formule op acrylbasis een optimale vloei van alle pennen en penselen mogelijk maakt.

Naast een uitzonderlijke inktstroom is elk van de acrylinkten zeer gepigmenteerd en belooft elke keer een levendig en indrukwekkend beeld. Calli-inkten stellen kunstenaars in staat zorgvuldige en doelbewuste streken te maken en zijn een uitstekende keuze voor traditionele kalligrafie.

Met een hoge duurzaamheid en een niet-verstoppingsformule zorgt de inkt ervoor dat uw kunstwerk altijd vrij is van vlekken of uitlopen. Kalligrafen zullen de sterkte en dekking van alle acrylinkten waarderen, waarbij Calli-inkt bijzonder geschikt blijkt te zijn voor gebruik in illustratie- en mixed media-werk.

Inkt kan afzonderlijk worden gebruikt voor een opvallende look, inkt kan worden gemengd om voor elk project een verscheidenheid aan kleuren te creëren.

  • Op pigment gebaseerde inkten.
  • Uitstekende lichtechtheid en permanent (4*).
  • Verstopt niet, uitstekende doorstroming.
  • Ideaal voor traditionele kalligrafie.
  • Gemaakt in Engeland.

Parameters en specificaties

Eigenschappen

Serie


Verpakking

Aantal per verpakking (stuks)

1


Afmetingen en gewicht

Volume


Land

Land van herkomst

Groot Brittannië


Aanbevolen accessoires