Selecteer het land van levering

Nieuw

Daler Rowney Adigraf Block Printing Medium Verf voor linosnede 225 ml

Blokkeer afdrukmedium. Adigraf Collection is gespecialiseerd in verschillende inkten en accessoires om alle blok- en linodrukbehoeften te ondersteunen. Blokdruk is een van 's werelds oudste en meest veelzijdige kunsttechnieken. Adigraf is een...
Op voorraad: 1 st.
Verzending morgen ,
2024-07-22
Verf voor linosnede Daler Rowney Adigraf Block Printing Medium Verf voor linosnede 225 ml

Daler Rowney Adigraf Block Printing Medium Verf voor linosnede 225 ml

14,90 €

Productcode: 182250002. | ID: 1137850

Daler Rowney Adigraf Block Printing Medium Verf voor linosnede 225 ml

Dit is een automatische vertaling door software:

Blokkeer afdrukmedium. Adigraf Collection is gespecialiseerd in verschillende inkten en accessoires om alle blok- en linodrukbehoeften te ondersteunen. Blokdruk is een van 's werelds oudste en meest veelzijdige kunsttechnieken.

Adigraf is een gebruiksvriendelijk printsysteem ontworpen voor alle leeftijden. Je creaties in verschillende kleuren en op verschillende ondergronden printen was nog nooit zo eenvoudig. De collectie omvat alle kleuren, accessoires en media die nodig zijn voor artiesten van elk niveau.

Adigraf Block Printing Mediums zijn de perfecte aanvulling op het blokprintassortiment. De media zijn ontworpen om u te helpen bij uw blokdrukbehoeften. Kan worden gebruikt om de droogtijd te verkorten. Behoud de natuurlijk heldere en levendige inktkleur.

Adigraf olieblok printmedium verandert olieverf in blok- en linodrukinkt. Adigraf Oil Block Printing Medium is ontworpen om te worden gemengd met Georgische olieverf in een verhouding van 1,5 delen medium tot 1 deel verf. Bij alle olieblokdrukinkten kunnen de afdrukken 3-5 dagen drogen voordat ze worden overgedrukt.

Parameters en specificaties

Eigenschappen

Serie

Soorten kleuren


Verpakking

Aantal per verpakking (stuks)

1


Afmetingen en gewicht

Volume


Land

Land van herkomst

Groot Brittannië


Aanbevolen accessoires