Selecteer het land van levering

Nieuw

Boss Katana Head Gen 3

Compacte versterker van 50 watt met uitgebreide prestatiefuncties ten opzichte van het Katana-50 Gen 3-model. Met Katana Gen 3 evolueert de veelgeprezen BOSS-trapversterkerserie om je gitaarambities naar een hoger niveau te tillen. Nieuwe Tube...
Op voorraad: 4 st.
Verzending morgen ,
2024-07-31
Modelling gitaarversterker Boss Katana Head Gen 3

Boss Katana Head Gen 3

499 €

Productcode: KTN-HEAD-MK3. | ID: 1138487

Boss Katana Head Gen 3

Dit is een automatische vertaling door software:

Compacte versterker van 50 watt met uitgebreide prestatiefuncties ten opzichte van het Katana-50 Gen 3-model.

Met Katana Gen 3 evolueert de veelgeprezen BOSS-trapversterkerserie om je gitaarambities naar een hoger niveau te tillen. Nieuwe Tube Logic-verbeteringen verrijken het kernplatform met een nog beter geluid, gevoel en respons, inclusief een expressief Pushed-versterkerkarakter waar fans van op het randje van een break-up dol op zullen zijn. De BOSS Tone Studio-app is ook bijgewerkt, waardoor de workflow voor het bewerken van uw externe versterker en effecten intuïtiever is dan ooit. Geladen met inspirerende klanktools en diverse connectiviteitsopties, is Katana Gen 3 je onmisbare middelpunt voor studio-opname, live optredens en dagelijkse oefening.
Het Katana-50 EX Gen 3-model breidt de kernfuncties van de Katana-50 Gen 3 uit met verbeteringen voor live artiesten. Toevoegingen zijn onder meer een verbeterde luidspreker, Line Out- en Stereo Expand-functies en ondersteuning voor GA-FC/GA-FC EX Foot Controller.

Belangrijkste kenmerken

 • Katana-versterker van de derde generatie met geëvolueerd Tube Logic-geluid en expressiviteit
 • Comboversterker van 50 watt met een op maat gemaakte 12-inch luidspreker, ontworpen voor podiumoptredens
 • Opvallende grijze en zwarte matrixgrille
 • Zes versterkerkarakters, inclusief het nieuw ontwikkelde Pushed-type, plus een selecteerbare variatie voor elk
 • Vijf onafhankelijke effectsecties: Booster, Mod, FX, Delay en Reverb
 • Vier tooninstellingsgeheugens voor het opslaan van alle versterker- en effectinstellingen
 • Power Control voor het bereiken van een krachtige versterkertoon en respons bij lage volumes
 • Bijgewerkte Boss Tone Studio-app (Windows/macOS) voor bewerken op afstand vanaf een computer of mobiel apparaat
 • Download en deel Katana-geluiden op BOSS Tone Exchange
 • Compatibel met geluiden die zijn gemaakt op eerdere Katana-modellen van podiumklasse

Veelzijdige connectiviteit

 • Power Amp In voor voorversterkers, modelers en multi-effecten
 • Stereo Expand-functie om te koppelen met een tweede Katana-versterker
 • Stereohoofdtelefoonaansluiting, lijnuitgang en USB-uitgang met IR-gebaseerd kastgeluid
 • Tracks in muziekproductiesoftware opnemen/afspelen op een computer of mobiel apparaat* via een USB-C®

*Compatibiliteit met alle apparaten en software van derden kan niet worden gegarandeerd.

Uitbreidingsopties

 • Aansluitingen voor maximaal twee voetschakelaars en een expressiepedaal
 • Ondersteunt de GA-FC en GA-FC EX voetcontrollers voor volledige podiumcontrole
 • Optionele Bluetooth® Audio MIDI Dual Adapter (BT-DUAL) voor het draadloos afspelen van audio vanaf een mobiel apparaat en bewerken op afstand via de BTS-app (iOS/Android)

BOSS Tone Studio

 • Nieuw bijgewerkte interface voor een meer intuïtieve workflow
 • Pas de ingebouwde effecten aan met meer dan 60 premium BOSS-types
 • Gedetailleerde versterker- en effectbewerkingstools, inclusief diepgaande parameterregelaars, effectvolgorde en meer
 • Drie Cabinet Resonance-opties: Vintage, Modern en Deep
 • Pas het IR-gebaseerde kastgeluid aan voor de hoofdtelefoon, lijnuitgang en USB-opname-uitgang
 • Stem de drie contourinstellingen nauwkeurig af
 • Vorm de algehele toon met meerdere EQ's
 • Bewaar en organiseer Livesets voor verschillende speeltoepassingen

Gesteund door onze geavanceerde Tube Logic-versterkerarchitectuur en reactief klasse AB-vermogen, is de BOSS Katana-serie sinds de introductie in 2016 een standaard geworden voor gitaristen overal ter wereld. Katana-versterkers belichamen tientallen jaren ontwikkelingskennis van BOSS en bieden professioneel, op buizen geïnspireerd geluid in combinatie met moderne voordelen zoals ingebouwde effecten, geheugenherinnering met één druk op de knop, diepgaande geluidsaanpassing en een lager gewicht. Katana Gen 3 tilt de line-up naar een hoger niveau met nog meer bereik en veelzijdigheid, waardoor je een speelervaring krijgt die verder gaat dan andere versterkers.

Tube Logic reconstrueert buizencircuits en al zijn complexe interacties op componentniveau. Onze aanpak blijft evolueren met verfijningen van de vijf versterkerkarakters die beschikbaar waren in eerdere Katana-modellen, waaronder het iconische high-gain Brown-type. Het nieuwe Pushed-personage benadrukt interne dynamische verbeteringen met de aangename, op aanraking reagerende versterking van een zuivere combo die in harmonische verzadiging wordt gedreven. Alle zes versterkerkarakters bevatten ook een selecteerbare variatie voor 12 onderscheidende tonen. In vergelijking met het standaardmodel van 50 watt is de Katana-50 EX Gen 3 voorzien van een verbeterde luidspreker voor meer projectie en resonantie op het podium.

Zoals elke liefhebber van buizenversterkers weet, wordt het geluid rijker, voller en responsiever naarmate je het volume hoger zet. Helaas wordt het voor veel speelsituaties ook veel te luid. Een externe stroomverzwakker is een gebruikelijke oplossing, maar kan artefacten introduceren die de toon en het gevoel van de versterker kleuren. De geïntegreerde Power Control in Katana Gen 3 levert het beste van alle werelden, waardoor je een krachtige versterker kunt gebruiken zonder nadelige gevolgen voor het geluid. Draai gewoon aan de paneelknop om op transparante wijze het niveau te benutten voor alles, van live optredens op het podium tot dagelijkse slaapkamerjams.

Katana Gen 3 beschikt over vijf gelijktijdige effectcategorieën, boordevol essentiële selecties uit de historische BOSS-bibliotheek. Booster-, Mod-, FX-, Delay- en Reverb-secties bieden verbeterde geluidskwaliteit, grab-and-go-parameterregelaars en drie variaties elk voor toegang tot 15 unieke effecten. BOSS Tone Studio ontgrendelt extra mogelijkheden, waardoor u de ingebouwde effecten kunt aanpassen uit 60 verschillende typen en diepgaande opties kunt aanpassen die niet beschikbaar zijn via het paneel van de versterker. En wanneer de optionele Bluetooth® Audio MIDI Dual Adapter is geïnstalleerd, kunt u draadloos geluiden tijdens het optreden bewerken met behulp van de BTS-editor-app op uw smartphone.

BOSS Tone Studio voor Katana Gen 3 biedt nieuwe visuele verbeteringen en grafische aanpassingsopties waarmee je je klank sneller en intuïtiever kunt maken. Ontdek versterker- en effectbewerkingstools, verander de effectvolgorde en geef vorm aan het algehele geluid met de drieweg Contour-bediening en meerdere EQ's. Kies systeembrede instellingen en gedragingen. En organiseer aangepaste opstellingen voor al je optredens. Je hebt ook toegang tot BOSS Tone Exchange, waar je professionele setups kunt downloaden en geluiden kunt delen met de wereldwijde Katana-gemeenschap.

Katana-50 EX Gen 3 beschikt over een groot aantal krachtige tools voor moderne artiesten. Met vier tooninstellingsgeheugens kunt u complete versterker-/effectinstellingen opslaan en oproepen, terwijl de aansluitingen op het achterpaneel afstandsbediening met voetschakelaars en een expressiepedaal ondersteunen. De GA-FC en GA-FC EX voetcontrollers breiden uw mogelijkheden nog verder uit en bieden complete podiumbesturingsoplossingen voor uw Katana Gen 3. U hebt toegang tot vier extra tooninstellingen (acht in totaal), kunt effecten aan/uit zetten, expressiepedalen integreren, en meer. Het GA-FC EX-model bevat ook een uitbreidingsoptie om uw voetschakelaars te verdubbelen of twee Katana-versterkers tegelijk te bedienen.

Katana-50 EX Gen 3 vloeit mee met al je creatieve reizen. Koppel eenvoudig twee versterkers via de Stereo Expand*-functie, met masterbediening vanaf de hoofdversterker en stereo-effecten zoals chorus, delay en reverb, verdeeld over beide versterkers, voor een breed, meeslepend geluid. Of maak verbinding met de Power Amp In-aansluiting om de Katana-voorversterker te omzeilen en gebruik het reactieve klasse AB-vermogensgedeelte om een ​​modeler of een externe voorversterker te versterken.

*Stereo Expand wordt ondersteund op alle Katana Gen 3- en MkII-modellen, behalve de Katana-50 Gen 3 en Katana-50 MkII.

Katana-50 EX Gen 3 bevat connectiviteit om aan elke behoefte te voldoen. Sluit een koptelefoon aan om rustig te oefenen met stereogeluid. Stuur een feed naar een huis-PA via de Line Out-aansluiting. En neem op met uw favoriete muzieksoftware op computers en mobiele apparaten via USB-C. Alle audio-uitgangen zijn voorzien van IR-gebaseerd kastgeluid voor een geweldige directe klank, met drie Air Feel-types en twee aanpasbare instellingen in BOSS Tone Studio.

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Type


Functies

Aantal kanalen

4

Effect loop

Ja

Aantal effecten

3

Aantal ingangen

5

Begrenzer

Nee

MIDI interface

Ja

Bluetooth

Nee


Eigenschappen

Kracht

Kleur


Ingangen en uitgangen

Hoofdtelefoon uitgang

Ja

MP3/Line In

Nee

Voetschakelaar ingang

Ja

USB

Ja

DI-uitgang

Nee

Externe luidspreker uitgang

Ja

Microfooningang

Nee

Ingangen

AUX IN, Amp IN Jack 6,3mm, Jack 6,3mm, MIDI IN, Return, Voetschakelaar (2 x)

Uitgangen

Speaker OUT, Send, Headphone Jack 6,3mm, 6,3mm Line OUT


Effecten

Ingebouwde effecten

Ja

Reverb

Ja

Compressor

Nee


Verpakking

Voeding

Werking op batterijen

Nee

Vermogen (Watt)

100

Voeding


Toebehoren

Voetschakelaar inbegrepen

Nee


Afmetingen en gewicht

Gewicht

8,8 kg


Land

Land van herkomst

Maleisië


Aanbevolen accessoires