Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves Power Pack (Digitaal product)

Het Waves Power Pack is een fundamentele bundel die is ontworpen om zowel beginners als doorgewinterde professionals uit te rusten met essentiële mix- en masteringtools. Deze collectie bevat een samengestelde selectie plug-ins die dynamiek,...
Direct downloaden
89,99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves Power Pack (Digitaal product)

Waves Power Pack (Digitaal product)

89,99 €

Productcode: 1178-2824. | ID: 1138725

Waves Power Pack (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

Het Waves Power Pack is een fundamentele bundel die is ontworpen om zowel beginners als doorgewinterde professionals uit te rusten met essentiële mix- en masteringtools. Deze collectie bevat een samengestelde selectie plug-ins die dynamiek, egalisatie, reverb, delay, stereobeeld en meer omvatten, waardoor het een krachtige en veelzijdige toolkit is voor het vormgeven van uw geluid.

Belangrijkste kenmerken:

  • Essentiële menghulpmiddelen: Bevat veelzijdige compressoren (C1 Compressor/Gate), EQ's (Q10 Equalizer) en reverbs (TrueVerb, IR-L Convolution Reverb) voor het maken van gepolijste en gebalanceerde mixen.
  • Dynamische controle: Biedt de L1 Ultramaximizer voor brickwall-beperking en luidheidsmaximalisatie, zodat uw mixen zich goed vertalen in verschillende luisteromgevingen.
  • Stereobeeld: Met S1 Stereo Imager kunt u de breedte en diepte van uw stereoveld regelen, waardoor dimensie en helderheid aan uw mixen wordt toegevoegd.
  • Creatieve effecten: SuperTap biedt een veelzijdige multi-tap delay voor ritmische texturen en creatief geluidsontwerp, terwijl Doubler weelderige dubbeltracking-effecten creëert.
  • Intuïtieve interfaces: De plug-ins hebben eenvoudige en gebruiksvriendelijke interfaces, waardoor ze gemakkelijk te leren en te gebruiken zijn voor zowel beginners als ervaren gebruikers.

Toepassingen: Een veelzijdige toolkit voor het verbeteren en verfijnen van mixen in een breed scala aan genres en toepassingen, waardoor het een essentiële bundel is voor elke thuis- of professionele studio.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Set

Ja

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD