Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves Musicians 2 (Digitaal product)

Waves Musicians 1 is een toegangspoort tot essentiële audioverwerkingstools voor muzikanten en producers, gericht op de kernelementen van zang- en gitaarproductie. Deze collectie biedt een gestroomlijnde set plug-ins die zijn ontworpen om uw...
Direct downloaden
69,99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves Musicians 2 (Digitaal product)

Waves Musicians 2 (Digitaal product)

69,99 €

Productcode: 1178-2823. | ID: 1138724

Waves Musicians 2 (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

Waves Musicians 1 is een toegangspoort tot essentiële audioverwerkingstools voor muzikanten en producers, gericht op de kernelementen van zang- en gitaarproductie. Deze collectie biedt een gestroomlijnde set plug-ins die zijn ontworpen om uw opnamen te verbeteren en te verfijnen, waardoor het een ideaal startpunt is voor beginners en een waardevolle aanvulling voor ervaren gebruikers die hun toolkit willen uitbreiden.

Belangrijkste kenmerken:

  • Vocale verbetering: Renaissance Vox levert transparante compressie die speciaal op maat is gemaakt voor zang, waardoor ze perfect in de mix passen.
  • Gitaardynamiek: Renaissance Axx biedt gespecialiseerde compressie en beperking, ontworpen om de dynamiek van gitaren en bassen te temmen.
  • Creatieve effecten: MetaFlanger biedt klassieke flanger-effecten om diepte en beweging aan uw geluid toe te voegen, terwijl Doubler weelderige dubbeltracking-effecten voor zang en instrumenten creëert.
  • Vertraging en echo: SuperTap levert multi-tap delay met meerdere ritmische patronen, feedback en modulatie, voor het creëren van alles, van subtiele echo's tot ritmische texturen.
  • Gebruikersvriendelijk: Deze plug-ins beschikken over eenvoudige, intuïtieve interfaces die gemakkelijk te gebruiken zijn, waardoor ze perfect zijn voor zowel beginners als ervaren gebruikers.

Toepassingen: Ideaal voor het verbeteren van zang, gitaren en andere instrumenten in een verscheidenheid aan muziekgenres. Deze collectie is een must-have voor elke muzikant of producer.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Set

Ja

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD