Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves W43 Noise Reduction Plugin (Digitaal product)

Waves W43 Noise Reduction Plugin is een gespecialiseerde tool die is ontworpen om ongewenste ruis uit audio-opnamen te verminderen of te elimineren. Het is bijzonder effectief bij het verwijderen van stabiele achtergrondgeluiden zoals brom, ruis...
Direct downloaden
35,99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves W43 Noise Reduction Plugin (Digitaal product)

Waves W43 Noise Reduction Plugin (Digitaal product)

35,99 €

Productcode: 1178-2967. | ID: 1138870

Waves W43 Noise Reduction Plugin (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

Waves W43 Noise Reduction Plugin is een gespecialiseerde tool die is ontworpen om ongewenste ruis uit audio-opnamen te verminderen of te elimineren. Het is bijzonder effectief bij het verwijderen van stabiele achtergrondgeluiden zoals brom, ruis en airconditioninggeluid, zonder de integriteit van het gewenste audiosignaal in gevaar te brengen.


Belangrijkste kenmerken:

  • Geluidsprofiel leren: W43 leert op intelligente wijze het ruisprofiel van uw audio kennen door een gedeelte te analyseren waar alleen ruis aanwezig is. Hierdoor kan het de ruis nauwkeurig richten en verwijderen, terwijl de gewenste audio behouden blijft.
  • Realtime en offline verwerking: De plug-in kan in realtime worden gebruikt tijdens het opnemen of mixen, of offline worden toegepast op vooraf opgenomen audiobestanden.
  • Driebandsverwerking: Verdeel het audiospectrum in drie banden (laag, midden en hoog) voor nauwkeurigere controle over ruisonderdrukking in verschillende frequentiebereiken.
  • Drempel- en reductiecontroles: Pas het drempelniveau aan waarop ruisonderdrukking wordt toegepast en de hoeveelheid reductie voor elke band.
  • Behoudmodus: Helpt de natuurlijke sfeer en toon van de originele opname te behouden terwijl ruis wordt verminderd.
  • Intuïtieve interface: De interface van de plug-in is ontworpen voor gebruiksgemak, met duidelijke visuele feedback en gemakkelijk te begrijpen bedieningselementen.

Toepassingen: Ideaal voor audiorestauratie, postproductie en elke situatie waarin u luidruchtige opnames moet opruimen. Het is vooral handig voor archiefopnamen, veldopnamen en alle audio die last heeft van achtergrondgeluiden.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD