Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves Spherix Immersive Compressor & Limiter (Digitaal product)

Waves Spherix Immersive Compressor is een krachtig hulpmiddel dat is ontworpen voor het mixen en masteren in meeslepende audioformaten zoals Dolby Atmos. Het biedt nauwkeurige en flexibele controle over de dynamiek van uw surround sound-mixen,...
Direct downloaden
199 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves Spherix Immersive Compressor & Limiter (Digitaal product)

Waves Spherix Immersive Compressor & Limiter (Digitaal product)

199 €

Productcode: 1178-2840. | ID: 1138741

Waves Spherix Immersive Compressor & Limiter (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

Waves Spherix Immersive Compressor is een krachtig hulpmiddel dat is ontworpen voor het mixen en masteren in meeslepende audioformaten zoals Dolby Atmos. Het biedt nauwkeurige en flexibele controle over de dynamiek van uw surround sound-mixen, waardoor helderheid, punch en luidheid wordt gegarandeerd, terwijl een natuurlijk en meeslepend geluidsbeeld behouden blijft.

Belangrijkste kenmerken:

  • Immersieve compressie: Specifiek ontworpen voor Dolby Atmos en andere meeslepende audioformaten en biedt unieke bedieningselementen voor het beheren van de dynamiek van meerdere kanalen.
  • Adaptieve drempel: De drempel van de compressor past zich aan het ingangssignaal aan, waardoor een consistente en transparante compressie wordt gegarandeerd, zelfs bij complexe mixen.
  • Surround Sound-analyse: Analyseert het surroundbeeld in realtime, zodat u de ruimtelijke verdeling van uw audio kunt visualiseren en weloverwogen beslissingen kunt nemen over compressie.
  • Flexibele sidechaining: Activeer de compressor met een extern zijketensignaal voor creatieve ducking- en pompeffecten.
  • Intuïtieve interface: De plug-in beschikt over een gebruiksvriendelijke interface met duidelijke visuele feedback, waardoor u eenvoudig de perfecte compressie-instellingen voor uw surroundmixen kunt instellen.

Toepassingen: Ideaal voor filmgeluidsmixers, postproductie-ingenieurs en muziekproducenten die werken in meeslepende audioformaten zoals Dolby Atmos.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD