Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves SoundGrid Rack for VENUE (Digitaal product)

Waves SoundGrid Rack voor VENUE is een krachtige integratieoplossing die de enorme wereld van Waves-plug-ins naar Avid VENUE live-geluidsconsoles brengt. Het stelt live geluidstechnici in staat om de beroemde audioverwerkingstools van Waves...
Direct downloaden
2000 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves SoundGrid Rack for VENUE (Digitaal product)

Waves SoundGrid Rack for VENUE (Digitaal product)

2000 €

Productcode: 1178-2919. | ID: 1138822

Waves SoundGrid Rack for VENUE (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

Waves SoundGrid Rack voor VENUE is een krachtige integratieoplossing die de enorme wereld van Waves-plug-ins naar Avid VENUE live-geluidsconsoles brengt. Het stelt live geluidstechnici in staat om de beroemde audioverwerkingstools van Waves naadloos te integreren in hun VENUE-workflow, waardoor hun creatieve mogelijkheden worden uitgebreid en de algehele sonische kwaliteit van hun mixen wordt verbeterd.


Belangrijkste kenmerken:

  • Naadloze integratie: Integreert rechtstreeks met Avid VENUE-consoles, zodat u Waves-plug-ins vanaf het consoleoppervlak kunt bedienen.
  • Realtime verwerking: Biedt realtime verwerking van Waves-plug-ins met lage latentie, waardoor optimale prestaties in live geluidsomgevingen worden gegarandeerd.
  • Uitgebreide plug-inbibliotheek: Krijg toegang tot de volledige Waves-plug-inbibliotheek, inclusief industriestandaard tools voor EQ, compressie, reverb, delay en meer.
  • Aanpasbare workflow: Creëer aangepaste plug-inketens en presets om uw workflow te stroomlijnen en snel en eenvoudig het gewenste geluid te bereiken.
  • Offlineverwerking: Gebruik Waves SoundGrid Rack for VENUE voor offline verwerkingstaken, zoals virtuele soundchecks en voorbereiding van showbestanden.

Toepassingen: Ideaal voor live geluidstechnici die Avid VENUE consoles gebruiken en die hun klankpalet willen uitbreiden en de kracht van Waves-plug-ins willen benutten in hun live mixen.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD