Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves Smack Attack (Digitaal product)

Waves Smack Attack is een tijdelijke shaper die is ontworpen om de aanval en punch van drums, percussie en andere percussie-elementen in je mix te verbeteren. Hiermee kunt u de initiële transiënt van een geluid regelen, waardoor het scherper en...
Direct downloaden
35,99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves Smack Attack (Digitaal product)

Waves Smack Attack (Digitaal product)

35,99 €

Productcode: 1178-2844. | ID: 1138745

Waves Smack Attack (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

Waves Smack Attack is een tijdelijke shaper die is ontworpen om de aanval en punch van drums, percussie en andere percussie-elementen in je mix te verbeteren. Hiermee kunt u de initiële transiënt van een geluid regelen, waardoor het scherper en meer uitgesproken wordt, of vloeiender en ingetogener.

Belangrijkste kenmerken:

  • Voorbijgaande vormgeving: Verhoog of verlaag de intensiteit van de initiële transiënt van een geluid, waardoor u meer controle krijgt over de aanval en de stoot.
  • Gevoeligheidscontrole: Pas de gevoeligheid van de transiëntdetectie aan om zich op specifieke elementen van het geluid te concentreren.
  • Selectie frequentiebereik: Kies op welke frequenties u de transient shaping wilt toepassen, zodat u zich op specifieke delen van het geluid kunt richten.
  • Intuïtieve interface: De eenvoudige lay-out en duidelijke visuele feedback van de plug-in maken het gemakkelijk om de perfecte hoeveelheid tijdelijke vormgeving in te voeren.

Toepassingen: Ideaal voor het toevoegen van punch en definitie aan drums, percussie, bas en andere instrumenten. Ook handig voor het regelen van de transiënten van geluidseffecten en foley.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD