Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves Retro Fi (Digitaal product)

Waves Retro Fi is de ultieme lo-fi FX-keten, ontworpen om je muziek te voorzien van authentieke vintage texturen, warme analoge geluiden en betoverende nostalgische vibraties. Of je nu subtiele charme wilt toevoegen aan moderne producties of de...
Direct downloaden
35,99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves Retro Fi (Digitaal product)

Waves Retro Fi (Digitaal product)

35,99 €

Productcode: 1178-2831. | ID: 1138732

Waves Retro Fi (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

Waves Retro Fi is de ultieme lo-fi FX-keten, ontworpen om je muziek te voorzien van authentieke vintage texturen, warme analoge geluiden en betoverende nostalgische vibraties. Of je nu subtiele charme wilt toevoegen aan moderne producties of de grenzen van experimentele lo-fi-geluiden wilt verleggen, Retro Fi levert een uitgebreide toolkit voor het creëren van unieke en suggestieve sonische landschappen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Apparaatmodule: Een complete analoge kleur- en tonale vormgevingsengine met impulsreacties, een tijdperkspecifieke Styler voor retrotonen uit de jaren 50/60/70/80, een squasher en een kleurrijke compressor.
  • Ruimtemodule: Voegt verzadigde echo en analoge reverb (veer/plaat) toe voor kleurrijke diepte en gedurfde ruimtelijke geluiden.
  • Geluidsmodule: Beschikt over een enorme bibliotheek met meer dan 60 unieke texturen, waaronder diverse cassette- en vinylgeluiden. Het slimme algoritme voor het genereren van ruis zorgt voor levendige en steeds veranderende texturen.
  • Mechanicamodule: Levert de prachtige onvolkomenheden en mechanische slijtage van oude cassettebandjes en vinylplaten, met twee onafhankelijke modulatiemotoren voor wow-, flutter- en snelheidsvariaties.
  • Voorinstellingen voor artiesten: Inclusief 250 artiestenvoorinstellingen samengesteld door topproducenten in hiphop, elektronische genres, rock en meer.

Toepassingen: Ideaal voor producers, beatmakers en muzikanten in alle genres die vintage charme, lo-fi texturen of experimentele geluiden aan hun producties willen toevoegen.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD