Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves Renaissance Equalizer (Digitaal product)

Waves Renaissance Equalizer (REQ) is een veelzijdige en krachtige equalizer-plug-in ontworpen voor nauwkeurige toonvorming en controle. Het biedt een breed scala aan functies en filtertypen, waardoor het geschikt is voor een verscheidenheid aan...
Direct downloaden
29,99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves Renaissance Equalizer (Digitaal product)

Waves Renaissance Equalizer (Digitaal product)

29,99 €

Productcode: 1178-2960. | ID: 1138863

Waves Renaissance Equalizer (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

Waves Renaissance Equalizer (REQ) is een veelzijdige en krachtige equalizer-plug-in ontworpen voor nauwkeurige toonvorming en controle. Het biedt een breed scala aan functies en filtertypen, waardoor het geschikt is voor een verscheidenheid aan toepassingen, van subtiele aanpassingen tot chirurgische correcties en creatief geluidsontwerp.


Belangrijkste kenmerken:

  • Zeven filtertypen: Inclusief low-shelf-, low-bell-, high-shelf-, high-bell-, bandpass-, notch- en all-pass-filters, die een uitgebreide toolkit bieden voor het vormgeven van het frequentiespectrum.
  • Parametrische bedieningselementen voor hoge en lage band: De lage en hoge banden bieden extra parametrische bedieningselementen voor Q en frequentie, waardoor nauwkeurigere aanpassingen in deze kritische bereiken mogelijk zijn.
  • Analoog gemodelleerde verzadiging: Voeg warmte en karakter toe aan uw geluid met analoog gemodelleerde verzadiging, die kan worden toegepast op het totale signaal of op individuele banden.
  • Realtime spectrumanalysator: Visualiseer de frequentie-inhoud van uw audio in realtime, zodat u probleemgebieden kunt identificeren en aanpakken of unieke sonische texturen kunt creëren.
  • Midden-/zijverwerking: Verwerk de midden- en zijsignalen onafhankelijk van elkaar voor meer controle over het stereobeeld en de breedte van uw geluid.
  • Intuïtieve interface: De interface van de plug-in is ontworpen voor gebruiksgemak, met duidelijke visuele feedback en gemakkelijk te begrijpen bedieningselementen.
  • Uitgebreide presetbibliotheek: Bevat een breed scala aan presets voor verschillende instrumenten, zang en mixscenario's, die een startpunt vormen voor uw eigen EQ-experimenten.

Toepassingen: Ideaal voor mix- en masteringingenieurs, muziekproducenten, geluidsontwerpers en iedereen die nauwkeurige controle over de toonbalans van hun audio nodig heeft. Gebruik het om frequentie-onevenwichtigheden te corrigeren, specifieke elementen van uw mix te verbeteren of unieke en creatieve geluidseffecten te creëren.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD