Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves Renaissance Channel (Digitaal product)

Waves Renaissance Channel is een veelzijdige channelstrip-plug-in die drie essentiële verwerkingsmodules – EQ, compressie en gate – combineert in één intuïtieve interface. Geïnspireerd door klassieke analoge consoles, biedt Renaissance Channel een...
Direct downloaden
35,99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves Renaissance Channel (Digitaal product)

Waves Renaissance Channel (Digitaal product)

35,99 €

Productcode: 1178-2957. | ID: 1138860

Waves Renaissance Channel (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

Waves Renaissance Channel is een veelzijdige channelstrip-plug-in die drie essentiële verwerkingsmodules – EQ, compressie en gate – combineert in één intuïtieve interface. Geïnspireerd door klassieke analoge consoles, biedt Renaissance Channel een warm, muzikaal geluid en een gestroomlijnde workflow voor het snel vormgeven en verbeteren van je tracks.


Belangrijkste kenmerken:

  • 3-bands EQ: Beschikt over een 3-bands EQ met lage en hoge shelving-filters en een veegbare middenband voor nauwkeurige toonregeling.
  • Compressor: Een soepele en transparante compressor met bedieningselementen voor drempel, ratio, aanval en release, perfect voor het temmen van pieken en het toevoegen van punch aan je geluid.
  • Hek: Een noise gate met instelbare drempel- en bereikparameters, ideaal voor het verwijderen van ongewenst achtergrondgeluid en het opruimen van je tracks.
  • Warmtebeheersing: Voeg een vleugje analoge warmte en verzadiging toe aan je geluid met de Warmteregeling.
  • Intuïtieve interface: De interface van de plug-in is ontworpen voor gebruiksgemak, met duidelijke visuele feedback en gemakkelijk te begrijpen bedieningselementen.
  • Breed scala aan toepassingen: Geschikt voor gebruik op zang, gitaren, bas, drums en andere instrumenten, maar ook op bussen en de hele mix.
  • Laag CPU-gebruik: Lichtgewicht plug-in die uw systeembronnen niet overbelast.

Toepassingen: Ideaal voor snelle en eenvoudige kanaalstripverwerking in de studio of op het podium. Gebruik het om de toon vorm te geven, de dynamiek te regelen en warmte aan je tracks toe te voegen met één enkele plug-in.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD