Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves Renaissance Bass (Digitaal product)

Waves Renaissance Bass is een krachtige plug-in voor basverbetering die is ontworpen om uw lage frequenties meer impact, definitie en helderheid te geven. Of je nu met basgitaren, synthesizers of kickdrums werkt, Renaissance Bass helpt je een...
Direct downloaden
39,99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves Renaissance Bass (Digitaal product)

Waves Renaissance Bass (Digitaal product)

39,99 €

Productcode: 1178-2956. | ID: 1138859

Waves Renaissance Bass (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

Waves Renaissance Bass is een krachtige plug-in voor basverbetering die is ontworpen om uw lage frequenties meer impact, definitie en helderheid te geven. Of je nu met basgitaren, synthesizers of kickdrums werkt, Renaissance Bass helpt je een strak, krachtig en goed uitgebalanceerd laag bereik te bereiken dat perfect in je mix past.


Belangrijkste kenmerken:

  • Basverbetering: Verbetert op intelligente wijze de lage frequenties van uw audio, waardoor gewicht, punch en definitie worden toegevoegd zonder het geluid te vertroebelen.
  • MaxxBass-verwerking: Maakt gebruik van de beroemde MaxxBass-technologie van Waves om extra harmonischen te genereren, waardoor de perceptie van diepere basfrequenties ontstaat, zelfs op kleinere luidsprekers.
  • Begrenzer: Bevat een ingebouwde limiter om het uitgangsniveau te regelen en clipping te voorkomen, zodat uw bas zelfs op hoge niveaus schoon en gecontroleerd blijft.
  • Eenvoudige bediening: Beschikt over een eenvoudige interface met slechts een paar belangrijke bedieningselementen, waardoor u eenvoudig het perfecte basgeluid kunt instellen.
  • Breed scala aan toepassingen: Geschikt voor gebruik op basgitaren, synthesizers, kickdrums en elke andere bron die een low-end boost nodig heeft.
  • Laag CPU-gebruik: Lichtgewicht plug-in die uw systeembronnen niet overbelast.

Toepassingen: Ideaal voor mix- en masteringingenieurs, muziekproducenten en geluidsontwerpers die de lage tonen van hun mixen willen verbeteren zonder in te boeten aan helderheid of definitie. Gebruik het om basgitaren zwaarder en krachtiger te maken, kickdrums groter en impactvoller te laten klinken, of voeg gewoon een vleugje low-end warmte toe aan je hele mix.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD