Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves Renaissance Axx (Digitaal product)

Waves Renaissance Axx is een veelzijdige compressorplug-in in analoge stijl, ontworpen voor soepele en transparante dynamische controle. Het is gebaseerd op het klassieke "Vari-Mu"-compressorontwerp, bekend om zijn warme, muzikale geluid en het...
Direct downloaden
35,99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves Renaissance Axx (Digitaal product)

Waves Renaissance Axx (Digitaal product)

35,99 €

Productcode: 1178-2955. | ID: 1138858

Waves Renaissance Axx (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

Waves Renaissance Axx is een veelzijdige compressorplug-in in analoge stijl, ontworpen voor soepele en transparante dynamische controle. Het is gebaseerd op het klassieke "Vari-Mu"-compressorontwerp, bekend om zijn warme, muzikale geluid en het vermogen om subtiele samenhang en punch aan je nummers toe te voegen.


Belangrijkste kenmerken:

  • Analoog gemodelleerde compressie: Emuleert de soepele, muzikale compressiekarakteristieken van klassieke Vari-Mu-compressoren.
  • Eenvoudige bediening: Beschikt over een eenvoudige interface met slechts een paar belangrijke bedieningselementen voor eenvoudige en intuïtieve bediening.
  • Ingangs- en uitgangsversterking: Controleer nauwkeurig de ingangs- en uitgangsniveaus voor een optimale versterkingsfase.
  • Drempel en plafond: Pas de compressiedrempel en het uitgangsplafond aan om de hoeveelheid versterkingsreductie nauwkeurig af te stemmen.
  • Warmtebeheersing: Kies de gewenste hoeveelheid analoge warmte en verzadiging.
  • Breed scala aan toepassingen: Geschikt voor gebruik op zang, bas, gitaren, drums en zelfs hele mixen.
  • Laag CPU-gebruik: Lichtgewicht plug-in die uw systeembronnen niet overbelast.

Toepassingen: Ideaal voor het toevoegen van subtiele compressie, warmte en analoog karakter aan je tracks zonder dat dit ten koste gaat van de helderheid of transparantie. Gebruik het om een ​​mix aan elkaar te lijmen, dynamische pieken te temmen of gewoon een vleugje vintage sfeer aan je geluid toe te voegen.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD