Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves PuigTec EQs (Digitaal product)

Waves PuigTec EQs is een paar plug-ins die minutieus zijn gemodelleerd naar de legendarische Pultec EQP-1A en MEQ-5 equalizers, vereerd vanwege hun unieke geluid en het vermogen om audio vorm te geven met een zachte aanraking. Deze plug-ins zijn...
Direct downloaden
35,99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves PuigTec EQs (Digitaal product)

Waves PuigTec EQs (Digitaal product)

35,99 €

Productcode: 1178-2913. | ID: 1138816

Waves PuigTec EQs (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

Waves PuigTec EQs is een paar plug-ins die minutieus zijn gemodelleerd naar de legendarische Pultec EQP-1A en MEQ-5 equalizers, vereerd vanwege hun unieke geluid en het vermogen om audio vorm te geven met een zachte aanraking. Deze plug-ins zijn ontwikkeld in samenwerking met de beroemde mixer Jack Joseph Puig en vangen de sonische kenmerken en workflow van de originele hardware op, waardoor ze van onschatbare waarde zijn voor het toevoegen van warmte, aanwezigheid en vintage karakter aan je tracks.


Belangrijkste kenmerken:

  • Twee klassieke EQ-emulaties:
    • PuigTec EQP-1A: Emuleert de Pultec EQP-1A programma-equalizer, bekend om zijn vermogen om lage frequenties te versterken of af te snijden met een vloeiend, muzikaal karakter.
    • PuigTec MEQ-5: Emuleert de Pultec MEQ-5 midrange-equalizer, bekend om zijn unieke "boost and attenuate"-ontwerp dat aanwezigheid en helderheid toevoegt zonder hardheid.
  • Authentiek circuitgedrag: Zorgvuldig gemodelleerd om het interactieve gedrag van de originele hardwarecircuits te repliceren, inclusief de unieke faseverschuivingskarakteristieken.
  • Intuïtieve interface: De interface van de plug-in lijkt sterk op de originele hardware, waardoor deze gemakkelijk te gebruiken is voor degenen die bekend zijn met Pultec EQ's.
  • Brede toepassingen: Ideaal voor een breed scala aan toepassingen, van het toevoegen van warmte en diepte aan zang en instrumenten tot het vormgeven van de algehele toon van een mix.
  • Voorinstellingen door JJP: Bevat een verscheidenheid aan presets gemaakt door Jack Joseph Puig zelf, die direct toegang bieden tot zijn kenmerkende EQ-instellingen.

Toepassingen: Ideaal voor het mixen en masteren van een breed scala aan genres, van rock en pop tot jazz en klassieke muziek, waarbij een vleugje vintage warmte en karakter gewenst is.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD