Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves PuigChild Compressor (Digitaal product)

Waves PuigChild Compressor is een getrouwe emulatie van de legendarische Fairchild 670-compressor, een gerespecteerd stuk hardware dat bekend staat om zijn soepele, warme geluid en het vermogen om een ​​mix aan elkaar te "lijmen". Deze plug-in is...
Direct downloaden
35,99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves PuigChild Compressor (Digitaal product)

Waves PuigChild Compressor (Digitaal product)

35,99 €

Productcode: 1178-2912. | ID: 1138815

Waves PuigChild Compressor (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

Waves PuigChild Compressor is een getrouwe emulatie van de legendarische Fairchild 670-compressor, een gerespecteerd stuk hardware dat bekend staat om zijn soepele, warme geluid en het vermogen om een ​​mix aan elkaar te "lijmen". Deze plug-in is ontwikkeld in samenwerking met de beroemde mixer Jack Joseph Puig en legt de sonische kenmerken en het unieke karakter van de originele hardware vast, waardoor het een waardevol hulpmiddel is voor het toevoegen van vintage warmte en samenhang aan je tracks.


Belangrijkste kenmerken:

  • Authentieke Fairchild 670-emulatie: Zorgvuldig gemodelleerd om het sonische gedrag en de unieke compressiekarakteristieken van de originele hardware te repliceren.
  • Dubbele mono- en stereobediening: Kan worden gebruikt in dubbele monomodus voor onafhankelijke bediening van de linker- en rechterkanalen, of in stereomodus voor gekoppelde compressie.
  • Laterale verticale modus: Deze modus is uniek voor de Fairchild 670 en maakt creatieve compressie-effecten mogelijk door het zijsignaal op te tellen en compressie toe te passen op het middensignaal.
  • Tijdconstante bediening: Biedt controle over de aanvals- en releasetijden, waardoor u de reactie van de compressor kunt afstemmen op verschillende audiobronnen.
  • Hoofdruimteregeling: Pas de hoeveelheid hoofdruimte vóór compressie aan, waardoor het algehele karakter van het geluid wordt beïnvloed.
  • Voorinstellingen door JJP: Bevat een verscheidenheid aan presets die door Jack Joseph Puig zelf zijn gemaakt, waardoor u direct toegang krijgt tot zijn kenmerkende compressie-instellingen.

Toepassingen: Ideaal voor het toevoegen van warmte, lijm en vintage karakter aan individuele nummers, bussen of de hele mix. Vooral geschikt voor zang, drums, bas en andere bronnen die profiteren van een soepele, muzikale compressie.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD