Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves PRS SuperModels (Digitaal product)

Waves PRS SuperModels is een verzameling van drie virtuele gitaarversterkers, minutieus gemodelleerd naar de iconische versterkers in Paul Reed Smith-gitaren. Deze plug-ins vangen de unieke klankkarakteristieken en veelzijdigheid van deze...
Direct downloaden
35,99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves PRS SuperModels (Digitaal product)

Waves PRS SuperModels (Digitaal product)

35,99 €

Productcode: 1178-2883. | ID: 1138784

Waves PRS SuperModels (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

Waves PRS SuperModels is een verzameling van drie virtuele gitaarversterkers, minutieus gemodelleerd naar de iconische versterkers in Paul Reed Smith-gitaren. Deze plug-ins vangen de unieke klankkarakteristieken en veelzijdigheid van deze versterkers op en leveren een breed scala aan geluiden, van zuivere cleans tot high-gain distortion.

Belangrijkste kenmerken:

  • Drie versterkermodellen: Inclusief de Archon-, Dallas- en Blue Sierra/V9-versterkermodellen, elk met zijn eigen specifieke geluid en karakter.
  • Aanpasbare toon: Biedt een breed scala aan toonvormende opties, waaronder versterking, EQ, aanwezigheid en diepteregelaars.
  • Ingebouwde boost: Elk versterkermodel beschikt over een ingebouwde boostfunctie voor extra versterking en verzadiging.
  • Lawaaipoort: Er wordt een noisegate meegeleverd om uw signaal schoon en stil te houden als u niet speelt.
  • Intuïtieve interface: De interface van de plug-in is ontworpen om gemakkelijk te gebruiken, met een vertrouwde versterkerachtige lay-out.

Toepassingen: Ideaal voor gitaristen, producers en technici die het iconische geluid van PRS-versterkers willen vastleggen in hun opnames en mixen. Perfect voor een breed scala aan genres, van rock en blues tot metal en pop.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD