Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves Pianos & Keys (Digitaal product)

Dompel jezelf onder in de authentieke klanken van iconische toetsinstrumenten die genres als funk, R&B, soul, jazz en rock vorm gaven. Deze zorgvuldig vervaardigde collectie levert de rijke klanken van een Fazioli-vleugel met meerdere microfoons...
Direct downloaden
89,99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves Pianos & Keys (Digitaal product)

Waves Pianos & Keys (Digitaal product)

89,99 €

Productcode: 1178-2893. | ID: 1138794

Waves Pianos & Keys (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

Dompel jezelf onder in de authentieke klanken van iconische toetsinstrumenten die genres als funk, R&B, soul, jazz en rock vorm gaven. Deze zorgvuldig vervaardigde collectie levert de rijke klanken van een Fazioli-vleugel met meerdere microfoons en de vintage warmte van elektrische piano's die klassieke hits van artiesten als Stevie Wonder tot Queen aanwakkerden.

Belangrijkste kenmerken:

  • Uitgebreide collectie: Bevat 5 zorgvuldig gesamplede toetsinstrumenten: de Grand Rhapsody Piano, de Electric 88 Piano, de Electric Grand 80 Piano, de Electric 200 Piano en de Clavinet.
  • Authentiek gevoel: Super-genuanceerde snelheidsrespons en gedetailleerde multi-sampling vangen het ware karakter en de speelbaarheid van elk instrument op, waardoor expressieve en dynamische uitvoeringen mogelijk zijn.
  • Veelzijdige geluidsvorming: Elk instrument wordt geleverd met een reeks aanpasbare parameters, waaronder microfoonselecties, EQ-regelaars en ingebouwde effecten, waardoor u de tools heeft om uw geluid tot in de perfectie af te stemmen.
  • Meerdere formaten: Gebruik de instrumenten als VST/AU/AAX-plug-ins binnen uw DAW of als zelfstandige instrumenten voor live optredens.
  • Eindeloze inspiratie: Of je nu componeert voor film, muziek produceert of live optreedt, deze collectie biedt een schat aan sonische inspiratie om je creativiteit te stimuleren.

Toepassingen: Van soulvolle ballads tot aanstekelijke funk-grooves, deze veelzijdige collectie is ideaal voor muzikanten, producers en componisten in een breed scala aan genres.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Set

Ja

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD