Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves OneKnob Wetter (Digitaal product)

Waves OneKnob Wetter is een eenvoudige en intuïtieve plug-in die is ontworpen om galm- en ruimtelijke effecten aan uw audio toe te voegen. Met één enkele knop kun je moeiteloos de hoeveelheid nattigheid regelen, variërend van een subtiele sfeer...
Direct downloaden
24,99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves OneKnob Wetter (Digitaal product)

Waves OneKnob Wetter (Digitaal product)

24,99 €

Productcode: 1178-2954. | ID: 1138857

Waves OneKnob Wetter (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

Waves OneKnob Wetter is een eenvoudige en intuïtieve plug-in die is ontworpen om galm- en ruimtelijke effecten aan uw audio toe te voegen. Met één enkele knop kun je moeiteloos de hoeveelheid nattigheid regelen, variërend van een subtiele sfeer tot een volwaardige galm. Het is een snelle en gemakkelijke manier om diepte, dimensie en sfeer aan je tracks toe te voegen.


Belangrijkste kenmerken:

  • Nat/droog-bediening met één knop: Draai de knop naar rechts om de hoeveelheid galm te verhogen, of naar links om deze te verlagen.
  • Hoogwaardig reverb-algoritme: De plug-in maakt gebruik van een hoogwaardig reverb-algoritme dat natuurlijk en transparant klinkt, zelfs bij extreme instellingen.
  • Breed scala aan toepassingen: Geschikt voor gebruik op zang, instrumenten en volledige mixen. Het is ook geweldig voor geluidsontwerp en het creëren van speciale effecten.
  • Laag CPU-gebruik: Lichtgewicht plug-in die uw systeembronnen niet overbelast.

Toepassingen: Ideaal om snel galm en sfeer aan je tracks toe te voegen, of je nu op zoek bent naar een subtiel vleugje ruimte of een dramatische wassing van galm. Gebruik het om een ​​gevoel van diepte en sfeer in je mixen te creëren, of om een ​​vleugje magie toe te voegen aan je geluidsontwerp.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD