Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves Nx Virtual Studio Collection (Digitaal product)

Deze plug-inbundel is ontworpen om een ​​meeslepende mixervaring te bieden met behulp van een hoofdtelefoon, waardoor de akoestiek van studio's van wereldklasse wordt nagebootst. De Waves Nx Virtual Studio Collection maakt gebruik van geavanceerde...
Direct downloaden
99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves Nx Virtual Studio Collection (Digitaal product)

Waves Nx Virtual Studio Collection (Digitaal product)

99 €

Productcode: 1178-2782. | ID: 1138682

Waves Nx Virtual Studio Collection (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

Deze plug-inbundel is ontworpen om een ​​meeslepende mixervaring te bieden met behulp van een hoofdtelefoon, waardoor de akoestiek van studio's van wereldklasse wordt nagebootst. De Waves Nx Virtual Studio Collection maakt gebruik van geavanceerde ruimtelijke audiotechnologie om het geluid en de omgeving van gerenommeerde studiocontrolekamers te emuleren, zodat mixen die op hoofdtelefoons zijn gemaakt nauwkeurig worden vertaald naar luidsprekersystemen.

Belangrijkste kenmerken: De Waves Nx Virtual Studio Collection biedt een uitgebreide set tools voor nauwkeurige audiomonitoring en mixen.

  • CLA Nx: Emuleert de akoestiek van de Mix LA-studio van Chris Lord-Alge en biedt een betrouwbare referentieomgeving voor mixen.
  • Nx Ocean Way Nashville: Reconstrueert de geweldige akoestische omgeving van de studio's van Ocean Way Nashville, waardoor mixen goed naar de luidsprekers worden vertaald.
  • Nx Germano Studios New York: Modelleert de iconische akoestiek van de controlekamer van Germano Studios (voorheen The Hit Factory) voor nauwkeurige audiomonitoring.
  • Nx Virtual Mix Room: Creëert een virtuele mixruimte-omgeving voor hoofdtelefoons, waardoor de ruimtelijke nauwkeurigheid en meeslepende audio-ervaring worden verbeterd.
  • EQ-correctie: Biedt EQ-correctieprofielen voor meer dan 270 hoofdtelefoonmodellen om een ​​nauwkeurige frequentierespons te garanderen.

Verbeterde functies: Deze collectie combineert de modernste audiomodellering met gebruiksvriendelijke functies voor een verbeterde mixervaring.

  • Geoptimaliseerd voor hoogwaardige digitale verwerking.
  • Naadloze integratie met verschillende DAW's en besturingssystemen.
  • Gebruiksvriendelijke interfaces voor intuïtieve bediening en snelle installatie.
  • Head-tracking: Ondersteunt head-tracking via webcam of Nx Head Tracker voor een realistische, meeslepende ervaring.

Toepassingen: De Waves Nx Virtual Studio Collection is ideaal voor muziekproducenten, audiotechnici en makers van inhoud die nauwkeurige monitoringomgevingen op hoofdtelefoons nodig hebben. Het zorgt ervoor dat hoofdtelefoonmixen betrouwbaar worden vertaald naar luidsprekersystemen, wat vertrouwen geeft in het mengproces.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Set

Ja

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD