Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves Nx Ocean Way Nashville (Digitaal product)

Waves Nx Ocean Way Nashville brengt de beroemde akoestiek en monitoringomgeving van de iconische Ocean Way Nashville-studio's naar je hoofdtelefoon. Deze plug-in bootst minutieus de sonische kenmerken van de controlekamers van de studio na,...
Direct downloaden
34,99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Mastering software Waves Nx Ocean Way Nashville (Digitaal product)

Waves Nx Ocean Way Nashville (Digitaal product)

34,99 €

Productcode: 1178-2937. | ID: 1138840

Waves Nx Ocean Way Nashville (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

Waves Nx Ocean Way Nashville brengt de beroemde akoestiek en monitoringomgeving van de iconische Ocean Way Nashville-studio's naar je hoofdtelefoon. Deze plug-in bootst minutieus de sonische kenmerken van de controlekamers van de studio na, waardoor u uw muziek kunt mixen en monitoren met de nauwkeurigheid en het realisme van een studio-omgeving van wereldklasse, ongeacht uw fysieke locatie.


Belangrijkste kenmerken:

  • Nauwkeurige akoestische modellering: Legt getrouw de unieke sonische signatuur van de controlekamers van Ocean Way Nashville vast, inclusief hun precieze nagalm en ruimtelijke kenmerken.
  • Meerdere monitoringsystemen: Kies uit twee verschillende monitoringsystemen die zorgvuldig zijn gemodelleerd binnen de plug-in:
    • Oceaanweg HR1: Bekend om hun uitzonderlijke helderheid, detail en brede sweet spot.
    • Oceaanweg HR5: Ontworpen voor een uitgebreide laagfrequente respons en een krachtig, indrukwekkend geluid.
  • Hoofdtelefooncorrectie: Bevat EQ-curven voor meer dan 270 hoofdtelefoonmodellen, waardoor de frequentierespons van uw hoofdtelefoon wordt gecorrigeerd zodat deze overeenkomt met de akoestiek van de studio.
  • Verstelbare parameters: Pas de instellingen van de virtuele kamer aan, inclusief monitorselectie, luidsprekerplaatsing en kamergrootte, om de monitoringervaring aan uw voorkeuren aan te passen.
  • Hoofdtracking (optioneel): Bij gebruik met de Nx Head Tracker volgt de plug-in uw hoofdbewegingen in realtime, waarbij het geluid dienovereenkomstig wordt aangepast voor een werkelijk meeslepende en natuurlijke luisterervaring.

Toepassingen: Ideaal voor mix- en masteringingenieurs, muziekproducenten en audioprofessionals die mixen op een hoofdtelefoon moeten creëren en beoordelen met de nauwkeurigheid en het realisme van een studio-omgeving van wereldklasse.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Gebruik

Mixing, Mastering

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten


Eigenschappen

Licentie

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD

Systeemvereisten