Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves MV2 (Digitaal product)

Waves MV2 is een veelzijdige dynamische processor die compressie en expansie combineert voor nauwkeurige controle over het dynamische bereik van uw audio. Met zijn dual-band ontwerp en onafhankelijke bedieningselementen voor elke band kunt u het...
Direct downloaden
39,99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves MV2 (Digitaal product)

Waves MV2 (Digitaal product)

39,99 €

Productcode: 1178-2847. | ID: 1138748

Waves MV2 (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

Waves MV2 is een veelzijdige dynamische processor die compressie en expansie combineert voor nauwkeurige controle over het dynamische bereik van uw audio. Met zijn dual-band ontwerp en onafhankelijke bedieningselementen voor elke band kunt u het geluid van uw nummers met chirurgische precisie vormgeven, waardoor de helderheid, punch en aanwezigheid worden verbeterd.

Belangrijkste kenmerken:

  • Dual-band-verwerking: Splits uw audio in twee frequentiebanden en pas afzonderlijke compressie- en uitbreidingsinstellingen toe op elke band.
  • Onafhankelijke controles: Elke band beschikt over drempel-, ratio-, aanvals-, release- en gain-regelaars voor maximale flexibiliteit.
  • Adaptieve drempel: De drempel van de compressor past zich aan het ingangssignaal aan, waardoor een soepele en natuurlijk klinkende compressie wordt gegarandeerd.
  • Visuele feedback: De interface van de plug-in biedt duidelijke visuele feedback van de versterkingsreductie en -uitbreiding in elke band, waardoor het gemakkelijk wordt om uw instellingen te controleren en aan te passen.
  • Breed scala aan toepassingen: Ideaal voor zang, drums, bas en andere instrumenten, maar ook voor mixbus- en masteringtoepassingen.

Toepassingen: Gebruik MV2 om dynamische pieken te temmen, de punch en aanwezigheid van je tracks te verbeteren of unieke pompende effecten te creëren.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD