Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves MaxxVolume (Digitaal product)

Waves MaxxVolume is een krachtige dynamische processor die een compressor, expander en niveaumaximalisator combineert om de waargenomen luidheid en dichtheid van uw mixen te vergroten. De intuïtieve interface en flexibele bedieningselementen maken...
Direct downloaden
34,99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves MaxxVolume (Digitaal product)

Waves MaxxVolume (Digitaal product)

34,99 €

Productcode: 1178-2856. | ID: 1138757

Waves MaxxVolume (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

Waves MaxxVolume is een krachtige dynamische processor die een compressor, expander en niveaumaximalisator combineert om de waargenomen luidheid en dichtheid van uw mixen te vergroten. De intuïtieve interface en flexibele bedieningselementen maken het tot een veelzijdige tool voor een breed scala aan toepassingen, van individuele trackverwerking tot mixbus en mastering.

Belangrijkste kenmerken:

  • Compressor/begrenzer: Biedt soepele en transparante compressie om het dynamische bereik van uw audio te regelen.
  • Uitbreiding/poort: Vermindert achtergrondgeluiden en ongewenste geluiden, ruimt uw audio op en verbetert de helderheid.
  • Niveaumaximalisator: Verhoogt de algehele luidheid van uw mix terwijl vervorming wordt geminimaliseerd.
  • Adaptieve drempel: De drempel van de compressor past zich aan het ingangssignaal aan, waardoor een soepele en natuurlijk klinkende compressie wordt gegarandeerd.
  • Zachte kniecompressie: Biedt een vloeiendere overgang tussen gecomprimeerde en ongecomprimeerde signalen, wat resulteert in een natuurlijker geluid.
  • Intuïtieve interface: De lay-out van de plug-in is gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken, met duidelijke visuele feedback van de dynamische verwerking.

Toepassingen: Ideaal voor het verhogen van de luidheid en dichtheid van mixen, het verbeteren van zang, drums en andere instrumenten, en het regelen van het dynamische bereik van individuele tracks of volledige mixen.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD