Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves MaxxBass (Digitaal product)

Waves MaxxBass is een plug-in voor basverbetering die gebruik maakt van psycho-akoestische verwerking om de illusie te creëren van lagere frequenties dan wat daadwerkelijk in uw audio aanwezig is. Hierdoor kunt u diepte en kracht aan uw bas...
Direct downloaden
29,99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves MaxxBass (Digitaal product)

Waves MaxxBass (Digitaal product)

29,99 €

Productcode: 1178-2855. | ID: 1138756

Waves MaxxBass (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

Waves MaxxBass is een plug-in voor basverbetering die gebruik maakt van psycho-akoestische verwerking om de illusie te creëren van lagere frequenties dan wat daadwerkelijk in uw audio aanwezig is. Hierdoor kunt u diepte en kracht aan uw bas toevoegen zonder uw luidsprekers of subwoofers te overweldigen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Psycho-akoestische basverbetering: Genereert laagfrequente harmonischen waardoor het oor een dieper basgeluid waarneemt.
  • Selectie frequentiebereik: Kies het frequentiebereik waarop u de basverbetering wilt toepassen, zodat u zich op specifieke instrumenten of de hele mix kunt richten.
  • Intensiteitscontrole: Pas de sterkte van de basverbetering aan om het gewenste niveau van impact en diepte te bereiken.
  • Mono/stereoverwerking: Kies tussen mono- of stereoverwerkingsmodi om het effect aan uw behoeften aan te passen.
  • Intuïtieve interface: De eenvoudige lay-out van de plug-in en de duidelijke visuele feedback maken het gemakkelijk om de perfecte hoeveelheid basverbetering in te stellen.

Toepassingen: Ideaal voor het verbeteren van de lage tonen van basgitaren, kickdrums, synths en andere instrumenten. Ook handig om gewicht en kracht aan de hele mix toe te voegen zonder het geluid te vertroebelen.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD