Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves Manny Marroquin Triple D (Digitaal product)

Waves Manny Marroquin Triple D is een veelzijdige dynamische plug-in ontworpen in samenwerking met de bekende mengingenieur Manny Marroquin. Het combineert drie essentiële dynamiekprocessors – een compressor, een gate en een distortion – in één...
Direct downloaden
35,99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves Manny Marroquin Triple D (Digitaal product)

Waves Manny Marroquin Triple D (Digitaal product)

35,99 €

Productcode: 1178-2932. | ID: 1138835

Waves Manny Marroquin Triple D (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

Waves Manny Marroquin Triple D is een veelzijdige dynamische plug-in ontworpen in samenwerking met de bekende mengingenieur Manny Marroquin. Het combineert drie essentiële dynamiekprocessors – een compressor, een gate en een distortion – in één intuïtief hulpmiddel, waarmee je de dynamiek vorm kunt geven, punch en grit kunt toevoegen en de envelop van je tracks met gemak kunt regelen.


Belangrijkste kenmerken:

  • Compressor: Beschikt over een klassieke compressor met bedieningselementen voor Threshold, Ratio, Attack en Release, ideaal voor het temmen van pieken en het toevoegen van punch aan je geluid.
  • Hek: Een noise gate met instelbare Threshold- en Range-parameters, perfect voor het verwijderen van ongewenst achtergrondgeluid en het opruimen van je tracks.
  • Vervorming: Een veelzijdige distortion-sectie met twee verschillende modi (zacht en hard) en bedieningselementen voor Drive en Tone, waarmee je subtiele warmte of agressieve grit aan je geluid kunt toevoegen.
  • Parallelle verwerking: Meng het verwerkte en onbewerkte signaal voor meer flexibiliteit en controle over het effect.
  • Mid-zijverwerking: Verwerk de midden- en zijsignalen onafhankelijk van elkaar voor een nauwkeurigere controle over het stereobeeld.
  • Voorinstellingen door Manny Marroquin: Bevat een verscheidenheid aan presets die door Manny Marroquin zelf zijn gemaakt en die directe toegang bieden tot zijn kenmerkende dynamische verwerkingstechnieken.

Toepassingen: Ideaal voor drums, percussie, zang, gitaren, bas en andere instrumenten waarbij je de dynamiek moet controleren, punch moet toevoegen en het algehele karakter van je geluid moet verbeteren.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD