Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves Manny Marroquin Signature Series (Digitaal product)

Waves Manny Marroquin Signature Series is een verzameling audioplug-ins die zorgvuldig zijn vervaardigd in samenwerking met de meervoudig Grammy Award-winnende mixingenieur Manny Marroquin. Deze reeks plug-ins emuleert de unieke benadering van...
Direct downloaden
89,99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves Manny Marroquin Signature Series (Digitaal product)

Waves Manny Marroquin Signature Series (Digitaal product)

89,99 €

Productcode: 1178-2926. | ID: 1138829

Waves Manny Marroquin Signature Series (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

Waves Manny Marroquin Signature Series is een verzameling audioplug-ins die zorgvuldig zijn vervaardigd in samenwerking met de meervoudig Grammy Award-winnende mixingenieur Manny Marroquin. Deze reeks plug-ins emuleert de unieke benadering van Marroquin op het gebied van mixen en masteren en biedt een krachtige toolkit voor het bereiken van professioneel geluid in uw producties.


Belangrijkste kenmerken:

 • Vijf handtekeningplug-ins:
  • Drievoudige D: Een veelzijdige dynamische processor die compressie, vervorming en gate combineert voor het toevoegen van punch en karakter aan drums, zang, gitaren en meer.
  • EQ: Een vierbands equalizer met unieke "Focus"-regeling voor nauwkeurige en muzikale toonvorming.
  • Nagalm: Een weelderige en veelzijdige reverb met meerdere algoritmen en bedieningselementen voor het creëren van een breed scala aan ruimtelijke effecten.
  • Vertraging: Een veelzijdige delay met temposynchronisatie, modulatie en feedback voor het creëren van ritmische echo's en omgevingstexturen.
  • Vervorming: Een krachtige vervormingsplug-in met meerdere modi en bedieningselementen voor het toevoegen van korrel, scherpte en verzadiging aan uw geluid.
 • Intuïtieve interface: Elke plug-in beschikt over een gebruiksvriendelijke interface, geïnspireerd op de workflow van Marroquin op de mengtafel.
 • Handtekeningvoorinstellingen: Bevat een verscheidenheid aan presets die door Manny Marroquin zelf zijn gemaakt, waardoor je direct toegang hebt tot zijn kenmerkende geluiden.
 • Veelzijdige toepassingen: Geschikt voor een breed scala aan genres en toepassingen, van mixen en masteren tot geluidsontwerp.

Toepassingen: Ideaal voor muziekproducenten, mixingenieurs en geluidsontwerpers die het kenmerkende geluid van Manny Marroquin aan hun producties willen toevoegen.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Set

Ja

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD