Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves Manny Marroquin Delay (Digitaal product)

Waves Manny Marroquin Delay is een veelzijdige delay-plug-in, ontworpen in samenwerking met de bekende mengingenieur Manny Marroquin. Het combineert klassieke delay-geluiden met moderne functies en biedt een breed scala aan creatieve mogelijkheden...
Direct downloaden
34,99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves Manny Marroquin Delay (Digitaal product)

Waves Manny Marroquin Delay (Digitaal product)

34,99 €

Productcode: 1178-2927. | ID: 1138830

Waves Manny Marroquin Delay (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

Waves Manny Marroquin Delay is een veelzijdige delay-plug-in, ontworpen in samenwerking met de bekende mengingenieur Manny Marroquin. Het combineert klassieke delay-geluiden met moderne functies en biedt een breed scala aan creatieve mogelijkheden om diepte, dimensie en ritmische interesse aan je tracks toe te voegen.


Belangrijkste kenmerken:

  • Drie vertragingsmodi: Kies uit analoge, digitale en moderne delaymodi, elk met zijn eigen unieke karakter en sonische signatuur.
  • Temposynchronisatie en tiktempo: Synchroniseer de vertragingstijd eenvoudig met het tempo van uw project of tik handmatig op het gewenste tempo.
  • Feedback- en mixbediening: Regel de hoeveelheid feedback en de mix tussen het droge en natte signaal voor een breed scala aan delay-effecten, van subtiele echo's tot vervaagde soundscapes.
  • Modulatiesectie: Voeg diepte en beweging toe aan je delays met chorus- en vibratomodulatie-effecten.
  • Filtersectie: Vorm de toon van uw vertragingen met hoogdoorlaat- en laagdoorlaatfilters.
  • Verdubbelaar: Creëer een stereoverbredend effect door de linker- en rechtervertragingskanalen enigszins te ontstemmen.
  • Voorinstellingen door Manny Marroquin: Bevat een verscheidenheid aan presets gemaakt door Manny Marroquin zelf, die direct toegang bieden tot zijn kenmerkende delay-geluiden.

Toepassingen: Ideaal voor het toevoegen van diepte, dimensie en ritmische interesse aan zang, instrumenten en volledige mixen. Gebruik het voor het creëren van klassieke slapback-echo's, ritmische vertragingen, omgevingstexturen en experimentele geluidseffecten.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD