Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves Lofi Space (Digitaal product)

Waves Lofi Space is een unieke reverb-plug-in die het nostalgische en onvolmaakte geluid van vintage apparatuur en lo-fi-opnametechnieken vastlegt. Het gaat verder dan traditionele reverb door karakter, warmte en een vleugje grit aan je geluiden...
Direct downloaden
29,99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves Lofi Space (Digitaal product)

Waves Lofi Space (Digitaal product)

29,99 €

Productcode: 1178-2976. | ID: 1138879

Waves Lofi Space (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

Waves Lofi Space is een unieke reverb-plug-in die het nostalgische en onvolmaakte geluid van vintage apparatuur en lo-fi-opnametechnieken vastlegt. Het gaat verder dan traditionele reverb door karakter, warmte en een vleugje grit aan je geluiden toe te voegen, waardoor het een veelzijdig hulpmiddel is voor het creëren van retro-geïnspireerde vibraties, atmosferische texturen en experimenteel geluidsontwerp.


Belangrijkste kenmerken:

  • Lo-Fi Reverb-algoritmen: Simuleert het geluid van vintage spring reverbs, tape-echo's en andere lo-fi-apparatuur, waardoor een warm, nostalgisch karakter aan uw audio wordt toegevoegd.
  • Verzadiging en filtering: Inclusief ingebouwde verzadigings- en filterregelaars om het geluid verder vorm te geven en unieke texturen te creëren.
  • Modulatie: Voeg subtiele of dramatische modulatie-effecten toe, zoals chorus en wow/flutter, voor een vintage tape-achtig geluid.
  • Duiken: De ingebouwde ducking-functie verlaagt automatisch het reverbniveau wanneer het ingangssignaal luid is, waardoor de mix schoon blijft en wordt voorkomen dat de reverb het geluid overheerst.
  • Intuïtieve interface: De interface van de plug-in is ontworpen voor gebruiksgemak, met een eenvoudige lay-out en duidelijke visuele feedback.
  • Voorinstellingen voor verschillende stijlen: Bevat een verscheidenheid aan presets geïnspireerd op verschillende genres en tijdperken, waardoor u gemakkelijk het perfecte lo-fi reverb-geluid voor uw project kunt vinden.

Toepassingen: Ideaal voor het toevoegen van een vintage, lo-fi sfeer aan zang, instrumenten en volledige mixen. Het is een veelzijdig hulpmiddel voor het creëren van sfeervolle soundscapes, het toevoegen van textuur en warmte aan drums en percussie, en het experimenteren met een uniek geluidsontwerp.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD